BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.507,41
HABER /  GÜNCEL

Şaşı sıçan Heidi Oscarları tahmin edecek

Şaşı gözleri ve fazla kilolarıyla büyük bir ilgi toplayan sıçan Heidi, Dünya Kupası sırasında ahtapot Paul'ün yaptığı gibi bu yılki Oscar ödüllerini kimlerin alacağını tahmin edecek.

Abone ol

Şaşı gözleri ve fazla kilolarıyla büyük bir ilgi toplayan sıçan Heidi, Dünya Kupası sırasında ahtapot Paul'ün yaptığı gibi bu yılki Oscar ödüllerini kimlerin alacağını tahmin edecek.

Heidi, fazla kilolarından kurtulmak için sıkı bir diyet yapıyor

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 300 bin kişinin takip ettiği Heidi, Oscar Ödül Töreni'nin yapılacağı gece ABC televizyonundaki 'Jimmy Kimmel Show' da yer alacak.

Heidi'nin yaşamını sürdürdüğü Almanya'nın Leipzig kentindeki hayvanat bahçesinden yetkililer, Heidi'nin ödül tahmini yapacağını söyledi.

Programın yapımcıları, Heidi'nin ahtapot Paul'ün başarısını yakalamasını umuyor.

Ahtapot Paul, Almanya'nın Dünya Kupası'nda oynadığı yedi maçı doğru tahmin etmiş, Hollanda ve İspanya arasında oynanan final maçının galibini de bilmişti.

Heidi'nin program için ABD'ye gitmesi beklenmiyor.

Çekimlerin Almanya'da yapılacağı ve ABC'nin Oscar gecesi yayınında kullanılacağı sanılıyor.

Sıkı diyette

Ama Heidi ABD'ye gitmeyecek olsa da diyet yapıyor. Ancak ünlülerin ekranda güzel görünmek için yaptığı diyetlerden değil.

Bakıcıları fazla kilolu olan Heidi'nin diyetle daha sağlıklı olacağı, hatta şaşı gözlerinin biraz düzelebileceğine inanıyor.

Hayvanat bahçesi yetkilileri, Heidi'nin gözlerindeki şaşılığın terkedilmeden önceki beslenmesiyle ilgili olduğu görüşünde.

Amerika Birleşik Devletleri'nde terkedilen sıçan. kızkardeşiyle birlikte geçen Mayıs ayında Almanya'ya taşınmıştı.

2.5 yaşında olduğu tahmin edilen Heidi, ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir hayvan barınağına bırakılmıştı.

Kızkardeşi Naira ve Teddy adlı bir başka sıçanla birlikte mayıs ayından bu yana Leipzig hayvanat bahçesinde tutulan Heidi temmuz ayında ziyaretçilerin karşısına çıkacak.