BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.421,02
HABER /  DÜNYA

Sarkozy'i küplere bindiren tatil

Carla Bruni'nin birkaç hafta önce müzisyen arkadaşı Benjamin Biolay'la Tayland'da tatile çıkması üzerine küplere bindiği ileri sürüldü.

Abone ol

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'nin birkaç hafta önce müzisyen arkadaşı Benjamin Biolay'la Tayland'da tatile çıkması üzerine küplere bindiği ileri sürüldü.

İngiliz The Sun gazetesinin, İsviçre basınına dayandırdığı habere göre; Sarkozy, eşi Carla'yı arayarak hemen Paris'e dönmesini istemiş, hatta Tayland'a bir uçak göndermiş.

İDDİA SAHİPLERİNE DAVA

İngiliz basını Carla Bruni'nin Sarkozy ile olan evliliğini anlattığı bir röportaja da yer verdi. Sarkozy'yle birlikteliğini masala benzeten Carla Bruni, "Gerçek masal benim 40 yaşında aşık olup da evlenebileceğim biriyle tanışmamdır" dedi. Tek eşliliği de ilk kez Sarkozy ile evlenmesiyle tattığını söyleyen Bruni ömrünün sonuna kadar eşiyle birlikte olup olmayacağı sorusuna ise "Bunu kim bilir. Belki yarın ölebiliriz" cevabını verdi. Bruni, İngiliz televizyon kanalı Sky'a verdiği demeçte ise kamuoyunu yatıştırmak için Sarkozy ile hızlı bir şekilde evlenmek durumunda kaldığını anlattı. Öte yandan Bruni'ye ilişki yaşadığı ileri sürülen Biolay'ın avukatları, iddiaları yayan internet siteleriyle ilgili yasal işlem başlatmayı düşündüklerini açıkladı.