BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Şarkılarıyla ısıttı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde sahne alan Ferhat Göçer, unutulmaz bir konser verdi.<br/>Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Nilüfer Belediyesi’nin organ...

Abone ol

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde sahne alan Ferhat Göçer, unutulmaz bir konser verdi.
Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla Fethiye Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Sanatçı, konserin açılışını uzun yıllar dillerden düşmeyen “Gidemem” şarkısıyla yaptı. Müzik hayatında Fethiye Kültür Merkezi’nin unutulmaz bir yeri olduğunu belirten Ferhat Göçer, “İlk konserimi bu sahnede vermiştim” dedi. Ferhat Göçer, “Kapat Gözlerini” şarkısını söyleyerek Zeki Müren’i de andı.
Ünlü sanatçı geçtiğimiz aylarda çıkarttığı “Kalbe Kiralık Aşklar” albümünden de söylediği şarkılarla soğuk Bursa gecesini ısıttı. Ferhat Göçer’in vokalistliğini yapan Menent Savaş da söylediği Fransızca şarkıyla büyük alkış topladı. Hareketli parçaların da seslendirildiği gecede katılımcılar eğlencenin doruğuna ulaştı.
Fethiye Kültür Merkezi’nde yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Ferhat Göçer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile "Keskin Bıçak" şarkısını söyleyerek düet yaptı. Başkan Bozbey, Ferhat Göçer’e çiçek vererek performansından dolayı kutladı.
(İHA)