BIST 10.644
DOLAR 32,10
EURO 35,10
ALTIN 2.524,26
HABER /  SPOR

Sarhoş Azeriyi polis yolladı

Aşırı derecede alkol alarak 2 kez uçağını kaçıran Azeri yolcuyu polis gönderdi.

Abone ol

Aşırı derecede alkol alarak 2 kez uçağını kaçıran Azeri uyruklu Pliyer Marat, polis tarafından THY'nin tarifeli uçağıyla Bakü'ye gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda dış hatlar geliş katında saat 16.00 sıralarında yerde uyurken farkedilen Pliyer Marat, polis tarafından güçlükle uyandırıldı.

Alkollü olduğu belirlenen ve daha önce 2 kez aşırı derecede alkol alarak uçağını kaçırdığı öğrenilen Marat, THY bilet satış gişesine polis eşliğinde getirilerek 50 dolar fark ödeyip biletini değiştirdi.

Bileti değiştirilirken gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Marat, neden aşırı içki içtiği ve 2 kez uçağını kaçırdığının sorulması üzerine, İstanbul'dayken Azerbaycan'daki kardeşinin ölüm haberini aldığını söyledi.

Bunun üzerine üzüntüden içki içtiğini dile getiren Marat, ne kadar içtiğinin ise farkında olmadığını bildirdi. Bileti aldıktan sonra polis eşliğinde pasaport kontrolünden geçirilen Marat, uçağın kalkış saatine dek yabancılar şubesine götürülerek burada gözetim altında tutuldu. Marat, saat 23.10'da THY uçağıyla Bakü'ye gönderildi.

Marat, İstanbul-Bakü seferi için 20 Eylül Perşembe gününe bilet almış, ancak içkili olduğu için uçağa binememiş, bir sonraki güne bilet alan Marat, terminal içinde içki içmeyi sürdürünce ikinci kez uçağını kaçırmıştı.