BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Sapık baba ABD'yi dehşete düşürdü

Öz kızına yıllarca tecavüz etti, doğan bebekleri dondurucularda sakladı. Sapık baba için ömür boyu hapis istendi.

Abone ol

ABD'de bir adam hakkında tecavüz ettiği öz kızını dört kez hamile bırakmak ve bebeklerden birinin ölümüne yol açmak suçlamalarıyla ömür boyu hapis cezası isteniyor.

47 yaşındaki Danial Rinehart, kızı Ashley'e yıllarca tecavüz ederek, öz kızını dört kez hamile bıraktı. Bebeklerden biri hasta olmasına rağmen tedavi görmemesi nedeniyle yaşamını yitirdi. Rinehart, bebeğin tedavi görmesini sağlamayarak ikinci derece cinayetten yargılanıyor. Ölen bebeğin plastik torba içinde bir soğutuca saklandığı ortaya çıkarken, ölü doğan diğer bebeğin cesedi de başka bir dordurucuda bulundu.

İLK TECAVÜZ BEŞ YAŞINDA

20 yaşındaki Ashley, mahkemedeki ifadesinde babasının ilk kez beş yaşındayken kendisini taciz ettiğini anlattı.

İlk kez 14 yaşında babasından hamile kalan Ashley'nin ilk bebeği düşerek başını çarptıktan sonra öldü. İkinci bebeği 16 yaşındayken doğdu. Ertesi yıl bir bebeği daha oldu. Hastalanan bebek tedavi edilmeyince öldü. Bir yıl sonra bebeği ölü doğdu. Çocuklardan sadece biri hayatta.

Danial'ın tüm bunlar olurken sessiz kalan karısı da mahkemeye çıkarılacak. Yetkililer kadının olayın farkında olduğunu, hatta kızını kıskandığını ve kızının doğumuna yardım ettiğini belirtiyor.

Dava sürerken, babasının tutuklanmasının ardından yeni bir yaşama başlamaya çalışan Ashley okula gidiyor ve gelecek ay mezun olacak.