BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  DÜNYA

Sapanlı Emine Gulsuyu’nda ortaya çıktı

Taksim Gezi Parkı’ndaki olayları sırasında polise sapanla taş atan terör örgütü DHKP-C mensubu Emine C.. bu kez Maltepe’deki olaylarda ortay...

Abone ol

Taksim Gezi Parkı’ndaki olayları sırasında polise sapanla taş atan terör örgütü DHKP-C mensubu Emine C.. bu kez Maltepe’deki olaylarda ortaya çıktı.
Terör örgütünün uzantısı olan Sivas Devrimci İşçi Hareketi mensubu olduğu kaydedilen sapanlı kadın, Taksim’de marjinal grupların polise saldırmasıyla çıkan olaylarda polise sapanla taş atmıştı.
Bu gece Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde iki gündür yaşanan olayların devamında, uyuşturucu çeteleri ile DHKP-C üyeleri arasında çıkan silahlı çatışmada 1’i kadın 5 kişinin yaralandı. Çıkan olaylar sabaha kadar devam ederken, Gezi Parkı’ndaki olayları sırasında polise sapanla taş atan terör 53 yaşındaki Emine C. bu kez Maltepe’deki olaylarda ortaya çıktı. Elleri silahlı ve yüzleri maskeli şahısların kimlik kontrolü yaptığı bölgede Halk Cephesi üyeleri ile birlikte barikat kurup elinde sopayla nöbet tutan C., sokakta barikat nöbeti tutarken polisin uyuşturucu çeteleriyle birlikte hareket ettiğini iddia etti. Elinde sopa ile gazetecilere açıklama yapan Emine C., sabah kadar barikat nöbetini sürdüreceğini ifade etti.
(İHA)