BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Sana Bir Sır Vereceğim yeni gününde

Fox TV'nin sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim bundan sonra Pazar akşamları ekrana gelecek.

Abone ol

Fox TV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sana Bir Sır Vereceğim, Cuma akşamlarından Pazar akşamlarına taşındı. Dizi Fox TV ekranlarında saat 19.30'da yayınlanacak.

"Sana Bir Sır Vereceğim" gün değiştirdi, izleyicisiyle Pazar akşamları saat 19.30'da buluşacak. 22 Eylül'de yayınlanacak 11'inci bölümün özeti ise şöyle;

Gücünü kontrol edemeyerek görünmez olan Tilki'nin peşinden giden Aylin, kendi hayatını tehlikeye atar. Sevgi ve Mehmet Aylin'i tek başına bulduklarında Tilki’nin başına gelenleri öğrenirler. Tilki'nin gücünün kontrolden çıkması çocukları kurtarmak için çalışan Nihat'ı daha da endişelendirir. Nihat’ın tek amacı Tilki’yi bir an önce iyileştirecek aşıyı bulabilmektir. Tilki'nin ortadan kaybolması başta Reyhan olmak üzere çevredekilerin dikkatini çeker.. Zeynep'in aklına gelen fikir son anda ailenin imdadına yetişir. Tüm aile Tilki’nin iyi olması için çaba sarf ederken, Savaş intikam oyununu sürdürmeye devam eder. Bu kez hedefinde Aylin vardır. Tilki’yi sonsuza dek kaybetmekten korkan Aylin’e acımasız bir oyun planlayan Savaş, Aylin’i korkunç bir seçim yapmaya zorlar.. 

FOX TV
22 EYLÜL PAZAR
SAAT: 19:30