BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Samsunsporda istifa tartışması

Samsunspor Kulübü Başkanı, istifasını açıkladıkları yönetim kurulu üyesi İbrahim Ersöz'ün, ''kamuoyunu yanıltma gayreti içinde olduğunu'' öne sürdü.

Abone ol

Başoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ersöz'ün kendilerine gönderdiği sms mesajı ile istifa ettiğini ve yazılı istifa metnini de daha sonra göndereceğini belirttiğini, bunun üzerine de kendilerinin Ersöz'ün istifa ettiğini açıkladıklarını ifade etti.

Başoğlu, daha sonra böyle bir beyanı olmadığı yönünde açıklamalarda bulunan İbrahim Ersöz'ün kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını savundu. Ersöz'ün telefonla da kendisine kesinlikle istifa edeceğini söylediğini, sms kayıtlarının da mevcut olduğunu kaydeden Başoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Yaklaşık 15 gündür garip benzetmeler yaparak sürekli kamuoyunu yanlış bilgilendirme gayreti içinde olan İbrahim Ersöz'ün, hangi niyetlerle Samsunspor yöneticiliğini arzu ettiğini, kulübe hizmet gibi bir niyetinin olup olmadığını, kendi tutarsızlıklarını nasıl çarpıttığını, kendi sebep olduğu bir bardak suda nasıl fırtına koparmaya kalkıştığını, Samsunspor kulübü üzerinden isim yapmak arzusu içinde olup olmadığının takdirlerini kamuoyuna bırakıyorum.''