BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.399,74
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonu öldüren nakavt

Kick Boks İl Birincisi Gökhan Murat Üstel, rakibinden aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdi.

Abone ol
Konya'da Kick Boks İl Birinciliği 90 kilo final müsabakasında Gökhan Murat Üstel, rakibinden aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdi.
Konya Kick Boks İl Temsilciliği tarafından İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi. Müsabakalarda Gold Spor Kulübü adına 90 kiloda yarışan 24 yaşındaki Gökhan Murat Üstel, dünkü karşılaşmalarında iki rakibini de yenerek finala yükseldi. Üstel, final maçında Tempo Spor Kulübü'nden Yasin Göçtü ile altın madalya için yarıştı. İlk iki raund maçı iyi götüren Üstel, üçüncü ve son raundda rakibinden aldığı yumruk darbesi sonucu yere yığıldı. İlk müdahaleyi sağlık ekiplerinin yapmasından sonra Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Üstel 5 gündür yattığı hastanede hayatını kaybetti.

ANNESİ GİTMESİNİ İSTEMEMİŞ

Anne Gülşen Üstel, oğlunun durumunu öğrenerek hastaneye geldi. Hastanede oğlunu göremeyen anne bir süre ağladıktan sonra fenalık geçirerek bayıldı. Doktorların müdahalesinden sonra kendine gelen anne Gülşen Üstel, "O benim tek varlığım. Dün müsabakalardan geldi, dudağı patlamıştı. Yarayı görünce karşı çıktım ve bugün müsabakaya gitmesini istemedim. O final oynayacağı için mutluydu" dedi.

FİLM GİBİ SOYGUN

[PAGE]

FİLM GİBİ SOYGUN

Güngören'de bir işyerinin kasasından, 400 bin TL ile 1 milyonluk çek çalındı. Polis, güvenlikçiyi başına silahla vurarak bayıltan ve soygunu gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Güngören Sanayi Mahallesi Sancaklı Caddesi 13 numarada bulunan Pro Plas isimli işyerinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kar maskeli bir kişi, işyerinin güvenlik görevlisi Mehmet Ünlü'nün kafasına silahın kabzası ile vurarak bayılttı. Bayılan güvenlikçiyi kablo ile bağlayan soyguncu, işyerinin kasasını anahtarla açarak içinde bulunan 400 bin TL ile 1 milyon liralık çeki alarak kayıplara karıştı.

Yaklaşık yarım saat sonra kendine gelen Mehmet Ünlü, yakındaki diğer işyeri güvenliklerinden yardım istedi. Mehmet Ünlü ve yardıma gelen başka bir işyerinin güvenlik görevlisi Fahri Tatlı, durumu hemen polise bildirdi. Olayı anlatan Tatlı, "Kafasına silahla vurulduktan sonra bayılmış. Biz de insanlık görevimizi yaparak hemen polisi aradık. Polis, gereken incelemeleri yapıyor" dedi.

Kafasından yaralanan Mehmet Ünlü'ye olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapıldı. Ünlü, daha sonra Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavisi tamamlanan ve başında sargı bulunan Mehmet Ünlü, polis tarafından tekrar olay yerine getirilerek bilgisine başvuruldu.

Polis ekipleri, soyulan işyerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. İşyeri yetkililerinden alınan bilgilere göre, bugün işyeri çalışanlarının maaşlarının verileceği ve bu yüzden kasada para bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından çevrede uygulama yapan polis ekipleri, şüpheli 2 kişiyi gözaltına aldı. İşyerinde güvenlik görevlisiyle yüzleştirilen şüpheli şahıslar, Bahçelievler Polis Merkezi'nde yapılan incelemelerin ardından serbest bırakıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

BAR FEDAİLERİ ORTALIĞI KANA BULADI

[PAGE]

BAR FEDAİLERİ ORTALIĞI KANA BULADI

Kadıköy’de bir müşteriye ait otomobilin içinde oturan 2 bar çalışanı, caddeden geçerken kendilerine yan baktıkları iddasıyla tartıştıkları 3 kişinin üzerine kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Bahariye Caddesi'nde meydana geldi. İki bar çalışanı (Class Bar) bir müşterinin otomobilini park ettikten sonra içinde oturmaya başladı. Bir süre sonra bar çalışanları ile caddeden geçerken kendilerine yan baktıklarını iddia ettikleri 3 kişilik grup arasında tartışma çıktı.

20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ

Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki bar çalışanı sibahlarını çekip, kaçmaya çalışan grubun üzerine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği açık lise öğrencisi 20 yaşındaki Murat Çiçek olay yerinde öldü, Necati Soysal ve Emin Dilikoğlu ise bacaklarından yaralandı. Saldırganlar, olay sonrası plakası alınamayan beyaz bir otomobille kaçarken, yaralılar, ambulansla kaldırıldıkları Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Olay yerinede yapılan incelemenin ardından Murat Çiçek’in cesedi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

BEN POLİSİM DEYİP ÇOCUĞU KAÇIRDI

[PAGE]

BEN POLİSİM DEYİP ÇOCUĞU KAÇIRDI

14 yaşındaki Seyda Uğurlu, 15 yaşındaki kuzeni B.U.T. ile gece internet kafeden dönerken silahlı bir kişi tarafından kaçırıldı. Kuzeni, saldırganın silah çekip “Ben Kadıköy polisiyim, birinizi götüreceğim” dediğini söyledi

Zeytinburnu’nda ilköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Seyda Uğurlu, yanında kuzeni 15 yaşındaki B.U.T. ile birlikte evine giderken, kendisini polis olarak tanıtan kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Olayın görgü tanığı B.U.T., zanlının kendilerine silah çekip “Ben Kadıköy polisiyim. İkinizden birini götüreceğim” dediğini ve Seyda Uğurlu’yu alarak bir taksiye binip uzaklaştığını söyledi.

Olayı soruşturan polis ekipleri B.U.T.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda, kaçırılma olayının meydana geldiği bölgedeki işyerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

EVLERİNE 50 METRE KALA

Türkiye’de son günlerde meydana gelen çocuk kaçırma olaylarının bir benzeri önceki akşam İstanbul Zeytinburnu’nda yaşandı. İddiaya göre saat 22.00 sıralarında evlerinin yaklaşık 500 metre uzağındaki bir internet kafeye kuzeni B.U.T. ile birlikte giren Seyda Uğurlu, internete oturmayarak geri çıktı.
Kuzeni ile birlikte oturdukları Sümer Mahallesi 7. Sokak’taki evlerine doğru yola çıkan Seyda Uğurlu’nun yolu evlerine yaklaşık 300 metre kala kimliği belirsiz bir kişi tarafından kesildi. B.U.T.’nin verdiği bilgiye göre, iki çocuğun yolunu kesen zanlı silahını çekerek, “Ben Kadıköy polisiyim. İkinizden birini götüreceğim” dedikten sonra Seyda Uğurlu’yu alarak, bir taksiye binip uzaklaştı. Kuzen T. ise olayın ardından evine giderek annesine haber verdi.
T. ailesi daha sonra olayı Seyda Uğurlu’nun babasına telefonla bildirdi. İki çocuk babası Mehmet Uğurlu, haberi aldıktan sonra T.’yi de alarak hemen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek polise haber verdi.

ŞÜPHENİLEN KİMSE YOK

İhbar üzerine harekete geçen polis, B.U.T.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda kaçırma olayının yaşandığı bölgedeki bazı işyerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Kendisinin Galatasaray Spor Kulübü tesislerinde işçi olarak çalıştığını anlatan baba Mehmet Uğurlu, hiçbir kimseyle aralarında husumet olmadığını ve birisinden de şüphelenmediğini anlattı.
Baba, gün boyu çocuğunun fotoğrafıyla olay yerinde polislerden haber bekleyerek, şunları söyledi:

“Çocuğum geceleri dışarıda kalan biri değildi. O gün kuzeni işten çıkıp eve geliyor. Biraz dolaşalım, deyince birlikte dışarı çıkıyorlar. Evden çıktıklarında saat 21.00 sıralarıydı. Yaklaşık bir saat sonra kaçırıldığı bilgisini aldık. 25 yıldır İstanbul’da oturuyoruz. Kimseyle sorunumuz yok. Olayı polise haber verdikten sonra bölgedeki taksi duraklarını da bilgilendirdik. Umutla bekliyoruz.”
Olayı araştıran polis, çocuğun kaçırıldığı Zeytinburnu Zübeyda Hanım Caddesi’ndeki işyerlerinin kameralarını incelemeye aldı. Olay yerine en yakın olan işyerinin kameralarının çalışmadığı öğrenildi. Diğer işyerlerindeki kameralardan zanlının Seyda Uğurlu’yla bindiği tahmin edilen taksinin görüntüleri inceleniyor.

EŞGALİ BELİRLENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçırma olayını en ince detaylarına kadar araştırıyor.
Görgü tanığı B.U.T.’nin verdiği ifadeler doğrultusunda eşkali belirlenen 20-23 yaşlarındaki zanlıya ilişkin çalışma yapılıyor. Polis ayrıca çocukların bilgisayar, MSN ve e-maillerini de incelemeye aldı.

VELİLER OKULU BASINCA REZALET ORTAYA ÇIKTI

[PAGE]

VELİLER OKULU BASINCA REZALET ORTAYA ÇIKTI

Batman'da da ilginç bir sahtecilik olayı ortaya çıkartıldı. Öğrencilere sahte karne, teşekkür belgesi hazırlayan 3 kişi gözaltına alındı.

Kentte dersleri kötü olan pek çok lise öğrencisinin velisi, gelen iyi karnelerle şaşkına döndü. Veliler soluğu okulda alınca gerçek de ortaya çıktı. Yapılan incelemede karne ve teşekkür belgelerinin sahte olduğu anlaşıldı. 5 internet kafe ve 1 kırtasiyeye düzenlenen baskında 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların 15 TL'ye zayıfsız ya da az zayıflı karne hazırladığı belirlendi. 25 TL veren öğrenciler ise bir de teşekkür belgesi almış. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı. Zanlılar tutuksuz yargılanacak.

Batman'da da ilginç bir sahtecilik olayı ortaya çıkartıldı. Öğrencilere sahte karne, teşekkür belgesi hazırlayan 3 kişi gözaltına alındı.

Kentte dersleri kötü olan pek çok lise öğrencisinin velisi, gelen iyi karnelerle şaşkına döndü. Veliler soluğu okulda alınca gerçek de ortaya çıktı. Yapılan incelemede karne ve teşekkür belgelerinin sahte olduğu anlaşıldı. 5 internet kafe ve 1 kırtasiyeye düzenlenen baskında 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların 15 TL'ye zayıfsız ya da az zayıflı karne hazırladığı belirlendi. 25 TL veren öğrenciler ise bir de teşekkür belgesi almış. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı. Zanlılar tutuksuz yargılanacak.