BIST 10.188
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.389,47
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlığa aile boyu gözaltı

Adana'da anne, baba ve oğulları, bir kafeden yapılan hırsızlıkla ilgili gözaltına alındı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Cemalpaşa Mahallesi Toros Caddesi'ndeki bir kafeden 4 LCD televizyon ile DVD oynatıcı, gitar, cep telefonu ve bir şişe viski çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, bir gencin sabaha karşı taksilere 4 LCD televizyon yüklemeye çalıştığı bilgisi elde edildi. Çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlının 18 hırsızlık, 2 uyuşturucu satıcılığı suçundan kaydı bulunan E.I. (17) olduğunu belirledi.

Yeşilyuva Mahallesi 36036 Sokak'taki evlerinde LCD televizyonlar ve gitar bulunan E.I. (17), gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen E.I. 18 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, oğlunun hırsızlık yapmasına ses çıkarmadığı ve yardım ettiği iddiasıyla babası Abdullah I (48) ve annesi Yıldız I. (38) de gözaltına alındı.

Abdullah I'nın, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefet, küçükleri baştan çıkarmak suretiyle istismar, ırza geçmek, hırsızlık ve fuhuş suçlarından, Yıldız I'nın da hırsızlık ve fuhuştan kayıtları bulunduğu öğrenildi.

E.I'nın ifadesi doğrultusunda gitar ve cep telefonunu satın alan Nahşibendi Ç. ve Mehmet Salih O. ile çalıntı eşyaları taşıyan taksi sürücüsü Tamer H. de gözaltına alındı. Mehmet Salih O'nun daha önce de suç eşyasını satın almaktan sabıkası bulunduğu öğrenildi.