BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.492,14
HABER /  DÜNYA

Salzburg Fenerbahçe maçında ik yarı sona erdi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Avusturya ekibi Salzburg’a konuk oluyor.Maçın İlk yarısı 0-0 sona erdi...

Abone ol

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Avusturya ekibi Salzburg’a konuk oluyor.Maçın İlk yarısı 0-0 sona erdi.
Maçın başlamasıyla Salzburg karşılaşmaya baskılı başladı.
İlk 10 dakikalık bölümde ev sahibi olmanın da avantajıyla oyunun üstünlüğünü elinde tuttu.
Maçın 20. dakikalarında üzerindeki Salzburg baskısını atan Fenerbahçe takım oyuna ortak oldu.

EMRE SARI KART GÖRDÜ
Dakikalar 22’yi gösterdiğinde atak hazırlığında olan Fenerbahçe’de top kaybı yaşanınca Emre topu tekrar kazanmak isterken sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü. 27’nci dakikada ise Alper Potuk kendi yarı alanında topu ayağında fazla tutunca topu kaybetti. Yobo tehlike büyümeden, topu kornere gönderdi. Bu dakikalarda temsilcimiz top kayıplarını arttırdı.
31’inci dakikada Emre, geri pasta hata yaptı. Salzburg kontra atağa çıktı ve Alan, topla beraber ceza alanına girerek topu içeriye çevirdi;fakat Volkan topa müthiş şekilde uzandı ve iki hamlede kontrol etti. Dakikalar 44’ü gösterirken sarı-lacivertli takımımız bir serbest vuruş kullandı.Topun başına geçen Emre Belözoğlu, kullandığı serbest vuruşta pasını Mehmet Topal’a verdi. Mehmet Topal, ceza sahası sol tarafına yüksek bir top gönderdi ama top herkesi aşıp dışarıya gitti. Portekizli hakem maçın ilk yarısına 1 dakika ilave etti; Ancak maçta başka bir pozisyon olmayınca ilk yarıyı ekibimiz 0-0 eşitlikle kapattı.
(İHA)