BIST 10.096
DOLAR 32,26
EURO 34,82
ALTIN 2.424,40
HABER /  GÜNCEL

Salıya kadar yağmur var

İstanbul’da yağışlı ve soğuk bir gün yaşanıyor. Diğer bölgelerde de hava farksız. Güneş ne zaman görünecek?

Abone ol

Türkiye’nin batı ve iç kesimlerinde bugün de hava yağışlı ve serin. Doğuda ise ılık bir hava var. Yeni haftanın ikinci yarısı sıcaklıklarda yeniden belirgin artış bekleniyor.

İstanbul’da yağışlı ve soğuk bir gün yaşanıyor. Sabah daha şiddetli olan yağmur, öğleden sonra etkisini hafifletecek. Rüzgar sert esiyor. Hafta başı da yağmur hafif olarak devam edebilir. Ankara’da yağmur aralıklı olarak iki gün devam edecek, hava serinledi. İzmir’de yağmurlu, rüzgarlı ve serin bir hava var. Bursa yağmurlu, Adana’da da kısa süreli yağmur geçiş olabilir ama, hava sıcak.

Bugün;

İstanbul 12, Ankara 16, İzmir 17, Bursa 14, Adana 26 derece.

- Marmara’da sabah daha etkili yağan yağmur, öğleden sonra aralıklı olarak sürecek. Bölgede hava soğuk, trakya tarafında sıcaklık daha düşük değerlerde. Yağmur pazartesi ve salı günü de hafif olarak sürecek, sonraki günlerde hava ısınmaya başlıyor.

Bugün;

Edirne 12, Çanakkale 13, Sakarya 15 derece.

- İç Anadolu’nun doğusu, batısına göre daha ılık ve daha az yağışlı olacak. Özellikle Ankara, Eskişehir civarında yağmur görülecek. Sivas-Kayseri-Niğde arası öğleden sonra daha açık olacak. Hafta başı bölge genelinde yağmur bekleniyor.

Bugün;

Konya 18, Eskişehir 15, Sivas 22 derece.

- Ege bölgesi pazar gününü serin ve soğuk bir hava da geçirecek. Bölgenin hemen hemen tamamında iki gün yağmur var, Kütahya-Afyon arasında yağmur daha kuvvetli yağabilir. Ayvalık-Çeşme arasında poyraz çok sert esiyor.

Bugün;

Denizli 18, Muğla 20, Kütahya 13 derece

- Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da sıcaklık düşüyor ama, hava sıcak. İki bölgede de sert esen lodos ile birlikte bulutlanma artıyor, Gazintep, Adana, Kahramanmaraş çevresinde yağmur geçişleri olacak. Antalya dört gün boyunca bulutlu, bugün hafif, sonraki günlerde aralıklı yağmur görülecek.

Bugün;

Antalya 21, Diyarbakır 32 derece.

- Doğu Anadolu’da sıcaklıklar 2-3 derece düşüyor. Gökyüzü çok kapalı değil ama, bulutlanmanın arttığı saatlerde Malatya-Elazığ gibi bölgenin batısında kalan yerlerde yağmur geçişleri olabilecek. Salı günü bölgenin tamamında sağanak yağış bekleniyor.

Bugün;

Erzurum 21, Malatya 26, Van 23 derece.

- Karadenizin doğusunda hava ılık ve bulutluluk daha az. Batısında ise Bolu-Kastamonu arasında kalan bölümde hava serin ve yağışlı. Hafta başı yağış ve soğuk hava karadenizin geneline yayılacak.

Bugün;

Trabzon 25, Samsun 21, Bolu 13 derece.