BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Salatasının içinden bakın ne çıktı?

Manhattan’daki bir zincir restorandan öğle yemeği sipariş eden Robin Sandusky isimli kadın, salatasının içinden kertenkele çıktı.

Abone ol

Manhattan’daki bir zincir restorandan öğle yemeği sipariş eden Robin Sandusky isimli kadın, salatasının içinden kertenkele çıktı.

NBC New York’un haberine göre Salı günü Chelsea’deki Guy & Gallard isimli restorandan ofisine salata isteyen Robin Sandusky, siparişinin gelmesiyle salatasını yemeye başladı.

Sonrasında Sandusky, salatasının içinde bir kertenkele başı olduğunu fark etti.

NBC New York’a konuşan Sandusky, ilk etapta kertenkele başını börülce zannettiğini fakat dikkatle baktığında hayvanın gözünü gördüğünü belirtti.

Bunun üzerine restoranı arayan Sandusky, parasını geri istedi. Sandusky, restoranın yeni bir salata gönderme teklifinde de bulunduğunu fakat bunu kabul etmediğini belirtti.

başliksiz-1.20140312162927.jpg

Sandusky’nin telefonu üzerine restoranın bir çalışanı gelip kadının salatasını geri aldı ve kadına parasını iade etti. Bu durum, Seventh Avenue üzerindeki mekanın müdürü tarafından da teyit edildi.

Adını sadece Alan olarak veren restoran müdürü, Sandusky’nin şikayeti doğrultusunda kadından özür dilediğini fakat salatanın içinde ölü bir hayvan parçası olduğunu teyit edemeyeceğini belirtti.

Alan, Sandusky’nin kendisine olayı anlattığını fakat söz konusu salata restorana geri getirildiğinde orada olmadığı için salatayı kontrol edemediğini belirtti.

Sandusky’den özür dileyen ve kadına bir şeye ihtiyacı olup olmadığını soran Alan, kadının sadece parasını geri istediğini söylediğini belirtti.

Guy & Gallard’ın yönetici ortağı Jason Jeffries, bir müşterinin para iadesi talebinde bulunması halinde şirket politikası gereği bu talebin yerine getirildiğini belirtti.

Jeffries, salatanın içinde kertenkele bulunduğu iddiasına dair bir kanıt görmediklerini fakat bir müşterinin şikayette bulunması halinde parasını memnuniyetle iade ettiklerini belirtti.

Jeffries ayrıca, semtte iyi bir itibara sahip olduklarını ve tüm dükkanlarının çok iyi sağlık notlarına sahip olduklarını söyledi. Restoran, en son geçen yıl yapılan sağlık teftişinden “A” notu aldı. Jeffries, şirketin Sandusky’nin iddiasını araştıracağını söyledi.