BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sakaryaspor divan kuruluna emanet!

Sakaryaspor başkanlığı için iki listenin yarıştığı kongrede, her iki başkan adayı da listeleri geri çekince kulüp, kongre divan kuruluna kaldı.

Abone ol

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda yapılan kongreye eski kulüp başkanları ve delegeler katıldı. Kongreye milletvekillerinin, belediye başkanlarının katılmaması tepkilere neden oldu.

Kongrenin Divan başkanlığını Erkal Etçioğlu, Akın Aksakal, Vedat Altınöz ve Muammer Güneş yaptı. Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra her iki adayında listeleri Divan başkanlığı tarafından istendi. Başkan adaylarından Rauf Batuboylu listesini geri çektiğini açıkladı. Daha sonra Halit Evin de listesini geri çektiğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından tüzük gereği kulüp divan kuruluna kaldı.

Divan kurulu başkanı Erkal Etçioğlu yaptığı açıklama da, "Bundan sonra yeni oluşumunu belirleyeceğiz. Futbolcuları elimizde tutmak için gerekli girişimleri yapacağız. Yeni valinin görevine başlamasını bekleyeceğiz "dedi. Tüzük gereği kongre divan kuruluyla mevcut yönetimde kongreye kadar görevde kalacak.