BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,60
ALTIN 2.408,99
HABER /  GÜNCEL

Sakarya'da silahlı düello

Sakarya'nın Erenler ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Tabakhane Mahallesi Sakarya Caddesi'nde dün yaşanan silahlı saldırı girişiminin devamı olduğu öğrenilen olayda, bu akşam saatlerinde iki grup arasında husumet yüzünden silahlı kavga çıktı.

Sakarya Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonu yakınında yaşanan silahlı kavgada, iki grup birbirlerine tabancayla ateş etti. Kavgada Önder A. (32) başına, karşı gruptan olduğu öğrenilen Gökhan Y.(19) ise ayak bileğine isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralılardan Önder A, kavgada arka camı ile bagaj bölümüne kurşunlar isabet eden otomobil ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralı Gökhan Y. de başka bir araçla Özel Beyhekim Hastanesine götürüldü.

İlk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Gökhan Y., hastanede karşıt grubun yakınlarının bulunması sebebiyle güvenlik gerekçesiyle Toyotasa Acil Yardım Hastanesine gönderildi. Kurşun izleri bulunan otomobil ise kriminal inceleme için çekici ile Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çevik kuvvet polisi de gerginlik nedeniyle acil servis önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Acil servisteki müdahalenin ardından ameliyata alınan Önder A'nın başındaki kurşunun çıkartılamadığı belirtildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polisin olay yerinde yaptığı çalışmada 25 boş kovan bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Öte yandan dün Sakarya Caddesi üzerindeki çay ocağında bir kiş
iye karşı silahlı saldırı girişiminde bulunulmuştu. Olayda yaralanan olmazken seken kurşunlar yoldan geçen bir dolmuşa isabet etmişti.