BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Sahte polis jandarmaya takıldı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yol uygulaması yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları 40 yaşındaki D.E.’nin kullandığı otomobilde...

Abone ol

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yol uygulaması yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları 40 yaşındaki D.E.’nin kullandığı otomobilde polis ve zabıta kıyafeti ile 1 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet kelepçe ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre; Buharkent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, saat: 11.00 sıralarında İlçe Jandarma Komutanlığı önünde yaptıkları yol uygulamasında şüphelendikleri 35 AJ 4767 plakalı otomobili durdurdu. Ekipler, otomobilde yaptıkları aramada sağ ön yolcu koltuğu altında gizlenmiş bir şekilde siyah poşet buldu. Jandarma ekiplerinin gizli bölmede bulduğu poşette 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet polis yeleği, 1 adet zabıta yeleği, 1 adet masonet kelepçe ve anahtarı ile 1 adet metal polis amblemli rozet ele geçirdi. Olay sonrası otomobil sürücüsü D.E. (40) gözaltına alındı. D.E.’nin polis ve zabıta kıyafetlerini kullanarak dolandırıcılık olaylarına karışacağı iddia edilirken, D.E.’nin hakkında Nazilli Cumhuriyet Savcılığı’nca ‘Özel İşaret ve Kıyafetleri Usulsüz Kullanma’ suçundan soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.