BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.412,72
HABER /  GÜNCEL

Sahte müftü karısı o tesadüf için ne dedi?

Sahte müftü karısı Gül Taşlı Cenal, kendi kızının duran adam Erdem Gündüz'ün dans öğrencisi çıkmasına ne dedi?

Abone ol

"Müftü karısıyım" diyerek video çeken ve Erdoğan'a hakaret eden ancak CHP'li olduğu ortaya çıkan Gül Taşlı Cenal ile ilgili sosyal medyada yayılan bir fotoğraf şok etkisi yaratmıştı..

Gül Taşlı Cenal'in kızı Eylül Ceren Taşlı "duran adam" diye ünlenen performans sanatçısı Erdem Gündüz'ün öğrencisi çıkmıştı.

Gündemin bomba isimlerinden olan sahte müftü eşi CHP'li Gül Taşlı Cenal A Haber'de konuştu.

KIZIMIN OKULUNA VALS YAPMAK İÇİN GETİRİLDİ

Videoyu Halk TV ve Ulusal TV'nin paylaşmasını tesadüf olarak gören Cenal, ilginç açıklamalarda bulundu.

Cenal 'duran adam' ile kızının yan yana fotoğrafının olmasına yine tesadüf kelimeleri ile anlattı:

"Kızımın duran adamla fotoğrafı için çok güldüm şaşırdım dehşete düştüm. Duran adam bir veli tarafından kızımın okuluna vals yaptırmak için getirtildi."

GEZİ PARKINA KIZ KARDEŞİNİN KIZINI GÖRMEYE GİTMİŞ

Cenal "Gezi Parkı'na gitmedim" diyerek başladığı cümlesine "sadece bir kere gittim" diyerek sonlandırdı. Cenal İstanbul'a Gezi Parkı için gitmediğini ilginç cümleyle aktardı:

"Ben İstanbul'a Gezi Parkı için gitmedim. Kız kardeşimin hastanedeki kızını görmek için gittim. Ordayken Gezi Parkı'na da gittik. Çadırları gezdik. Bir kere gittim. Gezdik çadırları gezdik sadece."

mütfü-karisi.jpg

ERDOĞAN'I İSTİFAYA ÇAĞIRIYORDU

Söz konusu videoda kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan ve başörtüsü taktığı görülen kadın, AK Parti mitinginde Başbakan Erdoğan'a olan hayranlığını dile getiren yaşlı kadına da hakaret ediyor.

Kendisinin de Müslüman olduğunu ve 5 vakit namaz kıldığını ifade eden Gül Taşlı Cenal, Başbakan Erdoğan'a beddua ettiğini söylüyor. Erdoğan'a seslenerek, "Müslümanlık senin tekilinde değil. Biliyor musun? Kesinlikle değil. Ayıp, ayıp." diyen kadın, "Benim kocam müftü diye sesini çıkaramıyor. Şalvarla dolaşıyor. Hayır efendim. Ben şalvarlı bir adamla evli olmak istemiyorum. Ben laik Türkiye Cumhuriyetinde medeni Türk toplumu istiyorum. Kot pantolon giysin dolaşsın. Niye? Size yalakalık yapsın dolaşsın diye. Onu da boşayacağım, Allah belamı versin." diyor.

ESKİ İLÇE BAŞKANI İLE 3 YIL ÖNCE EVLENMİŞ   

Gül Taşlı Cenal, CHP eski Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal ile 2010 yılında evlendiği ve Cenal ikinci eşi olduğu öğrenildi. Eşiyle birlikte Burhaniye'de bar işleten Gül Taşlı Cenal'ın İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu olduğu ve bir dönem Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün basın danışmanlığı kadrosunda görev aldığı iddia edildi.