BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.444,22
HABER /  DÜNYA

Sahte kimlikle kiraladıkları otomobilleri sattılar

Bursa polisinin 3 ilde eş zamanlı yaptığı operasyonda sahte kimlikle otomobil kiralayıp daha sonra satan 10 kişi gözaltına alındı. Emniyette...

Abone ol

Bursa polisinin 3 ilde eş zamanlı yaptığı operasyonda sahte kimlikle otomobil kiralayıp daha sonra satan 10 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3’ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmaları neticesinde Bursa, Ankara ve İzmir gibi şehirlerin bulunduğu 5 ilde sahte kimlikle oto kiralayan şahıslar olduğunu belirledi. Ekipler, zanlıların bu illerden kiraladıkları otomobilleri Bursa, Kütahya ve Manisa’da düşük fiyatlarla sattığını tespit etti. Şahısların belirlenmesiyle Bursa, Eskişehir ve Kütahya’daki adreslerine baskın yapan ekipler, İ.A., R.A., N.K., G.D., B.B., O.E., M.T., H.D., V.Y. ve N.Ö’yi gözaltına aldı. Öte yandan şüphelilerin çaldığı 11 otomobilden 6’sı sahiplerine teslim edilirken, 5 otomobilin bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3’ü tutuklandı.
(İHA)