BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Sahte içki öldürdü

Balıkesir’de sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve 10 gündür süren yaşam mücadelesi veren şahıs hayatını kaybetti.<b...

Abone ol

Balıkesir’de sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve 10 gündür süren yaşam mücadelesi veren şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir’de bir iş hanının giriş katında Erhan K. (31) ve arkadaşı Kemal D. ile birlikte içki içti. Kemal D.’nin kendini iyi hissetmeyerek iş hanından ayrılması üzerine Erhan Karakuş içki içmeye tek başına devam etti. Evine giden Erhan K. baş dönmesi ve kusma belirtileri üzerine Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sahte içki içtiği tespit edilen Erhan K. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Öte yandan, Balıkesir polisi sahte içki olayı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Erhan K.’nın içki içtiği votka cinsi alkol şişesini Bursa Adli Tıp Kurumu’na göndererek tahlil sonuçlarını bekleyen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki olayının ölümle sonuçlanması üzerine alkolü temin ettiği iddia edilen S.D.’yi gözaltına aldı.
Erhan K.’nın cenazesinin Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)