BIST 10.471
DOLAR 32,64
EURO 34,99
ALTIN 2.423,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şahinbey Belediyesi hafta sonu mesaide

Şahinbey Belediyesi, vegi ödemelerinin son gününün hafta sonuna gelmesi sebebiyle vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için fazla mesai yapacak.

Abone ol

Şahinbey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2010 Emlak Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam Vergisi'nin birinci taksidinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2010 olması nedeni ile vatandaşların cezalı duruma düşmeden vergilerini ödemeleri için 29-30 Mayıs olan Cumartesi ve Pazar günü tahsilat yapacak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vergi gelirlerinin belediyeler için büyük bir gelir kaynağı olduğunu belirterek, bu kaynağın yerinde ve zamanında kullanılması için vatandaşların belediyeye olan borçlarını ödemeleri gerektiğini, tahsil edilen bu paraların da yeniden vatandaşa hizmet olarak geri döneceğini kaydetti. Başkan Tahmazoğlu, çeşitli sebeplerden dolayı hafta içi belediyeye gelerek vergilerini yatıramayan vatandaşlar için cumartesi ve pazar günleri de veznelerin tahsilat yapacağını, vatandaşların rahat bir şekilde ödemelerini yapmalarını sağlamak amacıyla belediye binasındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü haricinde Balıklı Parkı yanındaki Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler Merkezi'ndeki veznelerde emlak ve vergi borçlarını yatırabileceklerini ifade etti.

Bu arada, vergi ödemelerinde tüm kredi kartları ile ödeme yapılabildiği ve Vakıfbank kredi kartına 4 taksit imkanı sunulduğu bildirildi.