BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.411,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sahilde sinema keyfi bir başka

Sahilde başlatılan yeni proje ile Antalya, yazlık sinema günlerine 'merhaba' dedi.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan yeni proje ile Antalya, yazlık sinema günlerine 'merhaba' dedi. Gösterimlerin ilki 'Vizontele' filmi ile başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından halka yönelik başlatılan ücretsiz sinema günleri projesinin devamı niteliğindeki yazlık sinema günleri yaz boyunca Antalya'ya nostalji yaşatacak. Bu kapsamda yaz boyunca her çarşamba Konyaaltı 11 Nolu Halk Plajı'nda ve her perşembe Lara Birlik kamp alanında halka yönelik ücretsiz açık hava sinema gösterimi yapılacak. Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda kış boyu devam eden ücretsiz sinema günleri sahile taşınırken, 11 Nolu Halk Plajı'ndaki ilk gösterimde 'Vizontele' filmi izleyicilerle buluştu.

Sahile kurulan dev ekrandan filmi izleyen vatandaşlar açık hava sineması ile nostalji yaptı.


Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, proje kapsamında gösterilecek Türk filmlerinin Kültür Bakanlığı'nın katkılarıyla Antalyalılarla buluşacağını belirtti. Film gösterileri saat 21.00'de başlayacak ve vatandaşlar tarafından ücretsiz izlenebilecek.