BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

Saç dökülmesine bitkisel çözüm

Saç dökülmesine bitkisel çözüm

Abone ol

Mehmet ÇINAR saç köklerini kuvvetlendiren, saça inanılmaz hacim kazandıran, dökülüp de ölmemiş (kökten kırılan saç derisi altında uyuyan) saç hücrelerini inanılmaz bir reaksiyonla uyarıp uyandıran tamamen organik ürünlerle elde edilmiş formülü bulup geliştirdi.

81 ülkede yapılan araştırma sonucunda saç dökülme problemi olan saçların yağlı saçlar olduğu ortaya çıkmıştır, yapılan kök hücre çalışmasında 20 veya 24 yılda bir saç dökülme problemi yaşanmaktadır, bu yüzden % 100 yerli formül olan, tamamen organik ürünlerden elde edilen bir formül geliştirdik.

Yıpranmış, enerjisini yitirmiş, dipten kırılıp uçları saç derisinin altından çıkamayacak kadar zayıflamış saçlarınız için gerekli enerji %100 yerli ve tamamen organik olan ürünümüz pordit’te mevcuttur.


screenshot006.20120325214511.jpg

Formülün en önemli bitkisinin sarımsak olması hayli dikkat çekerken, "Pordit" adı verilen Bitkisel Şampuan ilgililerden büyük rağbet görüyor. İşte o formül ve o şampuan:
Günümüzde özellikle erkeklerin önemli sorunlarından biri saç dökülmesi. Araştırma sonuçlarına göre, saç dökülmesi, 25 yaşına kadar erkeklerin %25′ini, 40 yaşına kadar %40′ını, 50 yaşına kadar % 50′sini etkiliyor.
Dökülen saçların yerine yenisini ektirmek, saç köklerinin tamamen kurumuş olması durumunda mümkün olmayabiliyor, mümkün olsa bile bu işlemin çok pahalı ve can yakıcı bir süreç gerektirdiği bilinen bir gerçek.
Bu noktada Mehmet Çınar büyük bir efor sarf ederek saç dökülmesini önleyen, saça bariz bir şekilde hacim kazandıran ve inanılmaz bir reaksiyonla saç diplerine nüfuz edip ölmemiş saç hücrelerini uyarıp tekrar uyandıran bir formül geliştirdi ve bunu son derece ekonomik bir şampuan haline getirdi.

Formülün en önemli bitkisinin sarımsak olması hayli dikkat  çekti.
screenshot002-1.20120408231400.jpg




Pordit Bitkisel Şampuan'da Sarımsak Yağı yanı sıra Çörek otu yağı, Susam yağı, Badem yağı, Keten tohumu yağı otu bulunuyor.
Bu şampuan ayrıca; Kayısı yağı, Defne yağı, Buğday yağı, Zeytin yağı, Fındık yağı, Havuç yağı, Nane yağı ve Jojoba Yağı ile desteklendirilip güçlendirilmiştir.
Bu ürün saç dökülmesini engellediği gibi döküldüğü sanılan ama saç derisinin altında enerjisini yitirmiş saçların yeniden kazandırılması için saç köklerinin dibine inanılmaz bir reaksiyonla nüfuz edip uyarıp uyandırıyor, kılcal damarlardaki kan dolaşımını tetikleyerek büyük ölçüde kellik probleminin çözülmesini sağlıyor. Saç kökleri olmayan bölgeden zaten saç çıkmaz.

Saç diplerinde, saç derisinde siyah noktacıklar ve minik tüycükler varsa o bölgedeki kan dolaşımını düzenleyerek ve saçın ihtiyacı olan besinleri vererek sonuç alma olasılığınız oldukça yüksektir. Pordit bitkisel şampuan seti zengin içeriğiyle bu noktada size etkin, pratik ve ekonomik bir yardımcı olarak hizmet veriyor.
692820120406095442343.jpg