BIST 10.086
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.434,08
HABER /  GÜNCEL

Sabah firar etti öğlen yakalandı

Maltepe Yarı Açık Cezaevi’nde gasp suçundan hükümlü bir mahkum, firar ettikten sonra kısa sürede yakalandı.

Abone ol

Maltepe Yarı Açık Cezaevi’nde gasp suçundan hükümlü bir mahkum, sevk aldığı hastaneden kaçtıktan sonra kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

32 aydır cezaevinde bulunan Ali Yenilmez, rahatsızlığı gerekçesiyle hastaneye sevk çıkarttı. Maltepe Yarı Açık Cezaevi’nden bu sabah Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Yenilmez, görevlilerin dalgınlığından yararlanarak firar etti.

Ancak, Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı "165" kod nolu polis ekibi, Yavuztürk Sarıkanarya Sokak’ta öğlen saatlerinde şüphe üzerine durdurmak istedikleri ve kaçmaya çalışan Yenilmez’i kovalamaca sonucu yakaladı. Üst araması gerçekleştirilen Yenilmez’in üzerinden, cezaevine ait 2 adet kimlik kartı çıktı.

Sabancı Polis Merkezi’ne götürülen ve durumu incelenen Yenilmez’in gasp suçundan hükümlü olduğu ve bu sabah sevk edildiği hastaneden kaçtığı ortaya çıktı.

Kartal Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılacak Yenilmez’in, aldığı mahkumiyet gereği yaklaşık 10 ay daha hapiste yatması gerektiği öğrenildi.