BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Saadet'in konferans dizisi başlıyor

Saadet Partisi ekonomik sorunları ve çözüm önerilerini halkla paylaşmak üzere konferanslar dizisine başlıyor.

Abone ol

İlki, Saadet lideri Prof.. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından Grand Cevahir Otel’de verilen “Farklı Çözüm; Ekonomi” konferansı, İstanbul’un 100 ayrı noktasında tekrarlanacak. Konferanslar dizisi Türkiye geneline de yayılacak.

100 ayrı hatip tarafından gerçekleştirilecek olan konferanslar dizisi için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Partisinin İstanbul İl Başkanlığında, “Farklı Çözüm: Ekonomi” Konferansı verecek olan 100 hatiple bir araya gelen Saadet lideri Kurtulmuş, konferansların içeriğini görüştü.

ÇÖZÜM VE ÖNERİLER

Kurtulmuş, hatiplerle ekonomi konferanslarında ele alınacak konuları tek tek görüşerek, Saadet Partisi’nin konuya ilişkin çözüm ve önerilerinin neler olduğunu anlattı. Devletin varlık sebebinin adalet olduğuna işaret eden Kurtulmuş, zihniyet ve model değişimi ile sorunların çözüme kavuşacağına değindi. Kerim devletin yeniden ihya edilmesi gerektiğine vurgu yapan Kurtulmuş, ekonomi konferansçılarından bu konuya özellikle vurgu yapmalarını istedi.

TÜRKİYE GENELİNE YAYILACAK

İstanbul’un 39 ilçesinde başlayan ekonomi konferanslarının Türkiye geneline de yayılacağı belirtildi. Saadet Partisi GİK Üyesi Kazım Arslan, Türkiye’nin son dönemlerde gerginliklerle, suni gündemlerle gerçek gündeminin unutturulduğunu ifade ederek, “Saadet Partisi olarak halkı gerçek gündemiyle yüzleştirmek istiyoruz” dedi. Türkiye’nin en önemli sorununun ekonomi, işsizlik ve yoksulluk olduğunu söyleyen Arslan, “Türkiye’nin gerçek gündemi budur. Bu nedenle Haziran ayına kadar bin yerleşim yerinde Türkiye’nin ekonomik sorunlarını ve Saadet Partisi iktidarında bu sorunlara nasıl çözümler getirileceğinin anlatılacağı konferanslar vereceğiz” şeklinde konuştu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan da teşkilatlarının büyük bir gayretle çalıştığını söyleyerek, halkın en önemli sorunlarından birinin ekonomi olduğunu, bu nedenle de ekonomide yaşanan sorunları ve genel başkanlarının ekonomi konusundaki düşüncelerini halka anlatacaklarını kaydetti.