BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Saadet Adayı'ndan Erdoğan'a edepsiz sözler

Saadet Partisi Antalya Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Aktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi ile ilgili sözlerine twitter'dan skandal ifadelerle cevap verdi. Aktaş gelen tepkiler üzerine twitter'daki paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Abone ol

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik edepsiz sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Aktaş gelen tepkiler üzerine twitter'daki paylaşımını silerken, SP'li adayın eski Zaman çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Aktaş, twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı saldırdı. Erdoğan'ın 31 Mart seçimleri için bir araya geleh Saadet Partisi-CHP-İYİ Parti-HDP ittifakına ilişkin sözlerine twitter'dan cevap veren Aktaş, Erdoğan için "Allahsız kitapsız" ifadesini kullandı. 

TEPKİLER ÜZERİNE SİLDİ

SP'li Ali Aktaş'ın bu skandal sözlerine sosyal medyadan tepkiler çığ gibi yükseldi. Paylaşımını bir süre sonra silmek zorunda kalan Aktaş, sosyal medyadan kendisine yöneltilen eleştirilere ise cevap vermedi. Aktaş'ın 17 Temmuz darbe girişimi öncesi cemaatin üst üste yaptığı ahlaksızları ise iki liderin kavgası olarak nitelendirmişti.

Aktaş'ın edepsizlikleri bununla da sınırlı değil. FETÖ'nün 17 Temmuz darbe girişimi sonrası Aktaş'ın cemaat üyelerini direnmeye çağıran mesajları da bulunuyor. İşte bir dönem Zaman gazetesinde de muhabirlik yapan Aktaş'ın o paylaşımları;