BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Rüştü, FB'den ayrılamıyor

Yıllarca Fenerbahçe'de oynadı büyük başarılar elde etti. Sonra ise Barcelona'ya gitti. Fakat oraya alışamadı ve yuvaya geri döndü. Emektar kaleci Rüştü 'ayrılmam' diyor..

Abone ol Yuvamda kalırım

Barcelona'dan kiralanan ve sezon sonunda İspanya'ya döneceği konuşulan Rüştü, "Öncelik F.Bahçe'de. Anlaşırsak seve seve kalırım" diyerek yüreklere su serpti.

Önce Fener Sonra Barca
Sarı-lacivertli ekipte kiralık oynayan ve sezon sonunda kulübü Barcelona'ya dönmesi gereken Rüştü "İstenirse Fenerbahçe'de seve seve kalırım" dedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında İspanya'nın Barcelona kulübünden bir yıllığına kiraladığı kaleci Rüştü, tercih yapmak durumunda kaldığında tartışmasız sarı-lacivertli takımı seçeceğini söyledi. Sezon sonunda kulübü Barcelona'ya dönecek olan ancak Daum'un Fenerbahçe'de kalmasını istediği Rüştü bu sözleriyle Alman teknik adamı da rahatlattı.

FEDAKARLIK YAPARIM
Henüz F.Bahçe'de kalıp kalmayacağının belli olmadığını dile getiren başarılı kalecisi "Şu an için bu konuyu düşünmeye gerek yok. Ben sadece Türkiye'de çifte şampiyonluk ve UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'nin başarısını düşünüyorum. Benim F.Bahçeliliğimi herkes biliyor. Takımda seve seve kalırım, her fedakarlığı da yaparım" dedi.

DAUM NE DERSE O!
Üstün performansıyla sarı-lacivertli taraftarın yeniden büyük sevgisini kazanan Rüştü konusunda son sözü Daum'un söyleyeceği belirtildi. Alman hocanın sezon sonunda "Ona ihtiyacım var" demesi halinde F.Bahçe, Barcelona ile yeniden masaya oturacak. F.Bahçeli yöneticiler de Rüştü'nün kalması gerektiği görüşünde.


PASFOTOMAÇ