BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Uslu, Ataman'ı niçin yumrukladı?

Ülkerspor Koçu Ergin Atama'a Mahmut Uslu'nun yumruk atmasından sonra ortalık iyice karıştı. FB'nin Ülkerspor'a mağlup olduğu maçtan sonra ağır suçlamalar var...

Abone ol Potadaki kavga seçim için mi?

F.Bahçe'nin Ülker'e yenildiği maçta Uslu'nun Ataman'a yumruk atmasının yankıları sürüyor. Ataman "Böyle sevinirim" derken, Uslu, "Ahlak dışı bir hareket yaptı. Uyarmak için gittiğimde küfür etti"dedi. Olayın ardında ise Basketbol Federosyunu seçimleri olduğu iddia edildi.

Ülker-F.Bahçe maçı sonrasındaki Ergin Ataman-Mahmut Uslukavgası büyüyor... Ataman, "Sadece sevindim", Uslu ise "Hareket yaptı" diyor....

Futbol sezonunun tatile girmesi sonrası daha gözde olan basketbolda çıkan olay gündemi oluşturdu. Fenerbahçe'nin 19 sayı öndeyken Ülker'e 68-66 yenildiği maçın ardından turuncu-yeşillilerin koçu Ergin Ataman'ın yumruklarını havaya kaldırması kavgaya neden oldu. Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, bunun bir sevinç gösterisi değil hakarete varan bir hareket olduğunu savunup Ataman'ın üzerine yürüyüp yumruk sallaması olayı alevlendirdi. Spor programlarının birçoğu bu olayı ilk gündem maddesi yaptı. Ataman ile Uslu'nun TV'lere telefonla yaptığı açıklamalar geceye damgasını vurdu.

ATTI, ATMADI TARTIŞMASI!
Ülkerspor Koçu, "Ben her kazanılan önemli maçtan sonra yumruğumu yavaya kaldırırım. Şeref tribününde sadece Fenerbahçeliler yok. Orada benim eşim dostum, yöneticilerim var. Onlara sevincimi gösterdim. Ama Mahmut Uslu gelip bana yumruk salladı. Buna polisler de şahit. Tribün terörünü böyle mi engelleyecekler?" dedi. Mahmut Uslu ise "Herkes nasıl hareket yaptığını gördü. Eşime ve başkanıma yaptım diyor. Böyle ahlak dışı bir hareket ailesine yapar mı anlamak mümkün değil! Uyarmak için yanına gittiğimde bana küfür etti. Araya girenler buna engel oldu. Soyunma odasında kendisini yumrukladığım iddiaları asılsızdır" diye konuştu.

PASFOTOMAÇ