BIST 10.166
DOLAR 32,28
EURO 34,94
ALTIN 2.408,93
HABER /  GÜNCEL

Rus maganda dehşeti

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan bir otel skandala mekan oldu...

Abone ol

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Orange Country Resort Otel’i bir skandala mekan oldu. Otelin kabul ettiği sadece erkeklerden oluşan 40 kişilik rus grubu, bir Türk gencin neredeyse hayatını karartacaktı.

Antalya Kemer’deki Orange Country Resort Otel’de maganda rus dehşeti yaşandı. Aşırı alkollu olarak bardan çıkan Ruslar, Emre Atılgan’ı (20) öldüresiye dövdü. Burnu ve elmacık kemikleri kırılan Emre Atılgan İstanbul’a getirilerek 3,5 saat süren ameliyata alındı.

Alkole karşı zaafları olduğu bilinen Ruslar ise haklarında hiçbir işlem yapılmadan ülkelerine gönderildi.

BURNU KIRILDI

26 Temmuz gecesi yeğeni İsmail Kapusuz ile birlikte odalarına giderken bardan çıkan bir rus turist, onlara omuz attı. Dengesini kaybeden rus yere düştü. Bunun üzerine arkadaşı Emre’nin üzerine yürüyerek yumruklamaya başladı. Birden bire sayıları 30 u bulan Ruslar, ellerine geçirdikleri sandalyeleri Emre’nin kafasına vurmaya başladılar. Ağır yaralanan Emre ve yeğeni İsmail ile olaya müdahale eden 4 Türk genci tedavi altına alındı.

Otel yönetimi, olayın ardından tüm masrafları kendilerinin karşılayacaklarını söyledikleri halde, olaya duyarsız kaldıkları yetmiyormuş gibi telefonlara dahi çıkmamakla suçlanıyor.

(Mercek TV)