BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  DÜNYA

Rus ajanlar tek tek itiraf etti! Yer yerinden oynayacak

IŞİD ve diğer terör gruplarına karşı savaştığını ileri sürerek Suriye'ye giren Rusya hakkında şok bilgiler ortaya çıktı. Rus ajanlar tek tek itiraf etti.

Abone ol

Ukrayna’da TSN adlı TV programında Andriy Tsaplienko imzasıyla yayınlanan itirafçı bir Rus güvenlik yetkilisinin açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ

Güvenlik nedeniyle isminin açıklanmasını istemeyen Rus Federal Security Service (Federal Güvenlik Servisi) eski üyesi ajanın takma adını “Yevgeniy” olarak veren Ukrayna TV’si yetkilileri, verilen beyanları farklı şekillerde kontrol da etmişler. Ve anlattığı her şeyin doğruyu yansıttığı belirtiliyor.

RUSYA TERÖRİST GRUPLARA YARDIM EDİYOR

İçine sızdıkları terörist gruplara finansal destek de sağlayan Rus gizli servis üyeleri, bu şekilde itibarlarını da yükselterek, örgüt hiyerarşisinde yükselmeyi başarıyorlar.

RUSYA'NIN HANGİ ÖRGÜTLERLE BAĞLANTILARI VAR?

Haberde Rus ajanlarının kontrolü altındaki örgüt üyeleri sorulduğunda, Rus ajanın şu yanıtı verdiği belirtiliyor:

RUSYA HİZBULLAH'I YÖNETİYOR

Hizbullah’ın güvenlik şefinin oğlu ve iki yeğeni. Bir dönem Moskova’da yaşayan bu kişiler şu anda Avrupa’da yaşıyorlar ve Rus gizli servisi Arap-Lübnan hücresini bunları aracılığıyla yönetiyor. (Ukrayna TV ekibi, Hizbullah karşı istihbarat biriminin başındaki isim olan Abdülhadi Hamadi’den bahsedildiği detayını aktarıyor)

IŞİD ÜYELERİNİ RUSYA EĞİTTİ

Eski Baas rejimi üyelerinin ve Irak ordusu komutanlarının, El Kaide örgütünün dağılmasının ardından IŞİD örgütünün oluşumunda rol oynadıklarını hatırlatan Rus ajan, bu isimlerin hemen hemen tamamının Rus eğitim kurumlarından mezun olduklarına da dikkat çekiyor.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ 

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARALARI