BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,84
ALTIN 2.417,08
HABER /  SPOR

Rizespordan sert açıklamalar

Çaykur Rizespor'da Basın Sözcüsü Orhan İstif, Futbol Federasyonu'nu hedef alan ağır ithamlarda bulundu.

Abone ol

Çaykur Rize Basın Sözcüsü İstif, "Futbolu yönetenler, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını bizim de küme düşmemizi istiyorlar" dedi

Tartışmalı pozisyonların yaşandığı maçta Beşiktaş'a yenilerek düşme hattına gerilen Çaykur Rizespor'da Basın Sözcüsü Orhan İstif, Futbol Federasyonu'nu hedef alan ağır ithamlarda bulundu. İstif, futbolu yönetenlerin Beşiktaş'ın şampiyon olmasını, Çaykur Rizespor'un ise küme düşmesini istediğini ileri sürdü.
Beşiktaş maçında yaşananların her şeyi apaçık gösterdiğini ifade eden yeşil - mavili yönetici, "Kazanmak adına her şeyi yapıyorsunuz, var gücünüzle mücadele ediyorsunuz ve bu emeklerinizin karşılığı çalınıyor. Bu kadar adaletsizlik olmaz. Birine şikayet etmeye kalksanız, kime şikayet edeceksiniz. Tahkim dışında hiçbir yere şikayet etme hakkınız yok. Tahkim'e şikayet etsek elimize ne geçecek. Güvenç Kurtar olayında yaşananlar ortada. Şıracının şahidi bozacı" dedi.

'Fenerbahçe istenmiyor'
Orhan İstif bu sezon sadece Fenerbahçe maçında haklarının yenmediğini söyleyerek, "Çünkü ligde bu iki takım günah keçisi ilan edilmişler. Birinin düşmesi diğerinin şampiyon olmaması isteniyor. Bunun için Fenerbahçe maçında futbolumuzu rahatça oynadık" ifadelerini kullandı.