BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Rihanna konserinde taşkınlık çıkaran kadın dışarı çıkarıldı

Rihanna konseri öncesinde taşkınlık çıkartan kadın izleyici stat dışına çıkartıldı. Duruma tepki gösteren kadın, kendisini görüntüleyen gaze...

Abone ol

Rihanna konseri öncesinde taşkınlık çıkartan kadın izleyici stat dışına çıkartıldı. Duruma tepki gösteren kadın, kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi.
Rihanna’nın konserini izlemek üzere İnönü Stadyumu’na gelen ve içeride taşkınlık çıkardığı ileri sürülen bir kadın izleyici stattan uzaklaştırıldı. Görgü tanıklarına göre stadın loca kısmında oturan biri kadın iki kişi arasında sigara içildiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Devreye giren özel güvenlik görevlileri, kadını stat dışına çıkardı. Ağlayan ve elbisesi yırtılan kadın, çıkışta kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Şalıyla yüzünü kapatmaya çalışan kadın, neden stattan çıkarıldığı şeklindeki sorulara “Elinin körü oldu” diyerek eliyle bir kameramanın kamerasını itekledi. Araya giren güvenlik görevlilerinin sakinleştirmeye çalıştığı kadın, stattan güçlükle uzaklaştırıldı.