BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan’ın gözü Terim’in koltuğunda

Rıdvan Dilmen’in hedefi büyük. Halen spor yazarlığı ve televizyon yorumculuğu yapan eski milli futbolcu, gözünün Fatih Terim’in koltuğunda olduğunu açıkladı.

Abone ol

Kişisel Gelişim Dergisi’nin ekim sayısına konuşan Dilmen ‘Fatih Hoca, Milli Takım’da 3-5 sene çalışacak. Terim’in önemli bir lafı var: Beni bu koltuktan itin! Onu iten ben olacağım’ dedi.

‘BAŞARILI HOCAYIM’

A GENÇ Milli Takım Teknik Direktörlüğü önerilmediği için Fatih Terim’le çalışmayı reddeden Dilmen, antrenörlük kariyerini şöyle sıraladı: ‘İlk deneyimim Vanspor oldu. 2. Lig’de son sırada aldığım takım Birinci Lig’e yükseldi. Fener’de 4. hafta liderdik. 5. hafta, 3 galibiyet, 2 beraberlikle ikinci sıradayken ve hiç yenilmemişken bıraktım...’

‘AYAK OYUNU YOK’

BU işi ayak oyunları yaparak değil, çok çalışarak yapacağını belirten Rıdvan Dilmen, antrenörlüğü konusundaki eleştirilere de yanıt verdi. Teknik direktörlük hayatının futbolculuk geçmişinden daha başarılı olduğunu vurgulayan eski Fenerbahçeli oyuncu ‘Hiçbir zaman 10’uncu sırada aldığım takımı 11’inci sıraya düşürmedim’ açıklamasını yaptı.

TEKLİFLERE AÇIK

DAHA sonra Konya’da çalıştığını anlatan Dilmen ‘4. sırada aldığım takımı aynı noktadayken bıraktım. Altay’a gittim, üst üste 7 maç kazandım. Adanaspor’u 2. Lig’de iken kupada yarı finale çıkardım. Şampiyonluğun en büyük adayı iken bıraktım. Karşıyaka’yı düşmekten kurtardım’ dedi. Dilmen’in artık takım çalıştırmak istediği de bildirildi.

Almanya maçı çok gereksiz!

Denizli, zamanlama hatası yapıldığını ifade ederken ‘İnşallah Danimarka, Yunanistan’a motive olur’ dedi

SONUÇ FARKETMEZ

MİLLİ Takım’ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli’den, Almanya maçının tarihine eleştiri. Halen İran’da Pas takımını çalıştıran tecrübeli hoca ‘Arnavutluk ile oynanacak kritik maç öncesi Almanya ile karşılaşmak yanlış. Yenilsek de yensek de Arnavutluk maçından olumlu dersler çıkarmalıyız’’ şeklinde konuştu.

TERİM’İN İŞİ ZOR!

DENİZLİ, ‘Fatih Terim göreve öyle bir zamanda geldi ki, takımı geliştirmeye vakti yok. Benim Arnavutluk’u yeneceğimizden endişem yok. Tek korkum Danimarkalı oyuncuların ‘Türkiye, şartlar ne olursa olsun Avrnavutluk’u yener’ diyerek Yunanistan maçına iyi konsantre olmamaları’ diye konuştu.

FRANSA ENDİŞESİ

BARAJA kalmayı 2006’ya gitmek olarak göreceğini de belirten Denizli ‘Sadece Fransa bizi zorlayabilir’ dedi. Mustafa Hoca, Fener’in Devler Ligi’nde normal çizginin altında olduğunu, Galatasaray’ın turu ilk maçta kaybettiğini, Beşiktaş’ın bulunduğu gruptan çıkacağını, Halilhodziç’in Trabzon’a yaramayacağını ifade etti

ter