BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin yeni hocasını biliyor! Bu söze dikkat

Rıdvan Dilmen, golsüz sona eren Fenerbahçe - Başakşehir maçını yorumlarken ''Ben Comolli'nin kalacağını, Sivas maçında Cocu'nun olmayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa ikisi de gitmeli.'' dedi. Dilmen'in bu sözleri ''Yeni hocanın kim olduğunu biliyor'' dedirtti.

Abone ol

Süper Lig'de 8.hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir karşısında gol atamayan ve galip gelemeyen Fenerbahçe, zirve yarışındaki rakiplerinin uzak ara gerisinde kalırken kötü gidişatın sorumluları olarak sportif direktör Comolli ve teknik direktör Cocu gösteriliyor.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında 0-0 biten Fenerbahçe - Başakşehir maçını yorumladı.


Dilmen, ''Ben Comolli'nin kalacağını, Sivas maçında Cocu'nun olmayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa ikisi de gitmeli. Bu takımı Comolli yaptı. Bu ligin 8. haftasıda ligi bitiren Fenerbahçe'yi kim inşa etti? Gerçek ortada. İkisi birden normalde ama benim gördüğüm atmosferde Cocu'nun gideceği yönünde.'' şeklinde konuştu.

MİLLİ ARADA OPERASYON
Ali Koç ve yönetiminin milli arada operasyon gerçekleştireceğini savunan Rıdvan Dilmen'in 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sivasspor maçında Fenerbahçe'nin yeni hocasıyla sahaya çıkacağını söylemesi sarı-lacivertli taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

YENİ HOCANIN KİM OLACAĞINI BİLİYOR
Rıdvan Dilmen'in, ''Ben Comolli'nin kalacağını, Sivas maçında Cocu'nun olmayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa ikisi de gitmeli.'' sözleri ünlü yorumcunun ''Yeni hocanın kim olduğunu biliyor.'' dedirtti.

Valbuena güldü Fenerbahçeliler çıldırdı! Valbuena güldü Fenerbahçeliler çıldırdı! Valbuena güldü Fenerbahçeliler çıldırdı! Valbuena güldü Fenerbahçeliler çıldırdı! HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN