BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Rezalet! Böyle kurban kesilir mi?

Sivas'ta yaşanan 'kaçan kurbanlığı yakalama' operasyonu, görenleri dehşete düşürdü!

Abone ol

Sivas'ta bugün yaşanan kaçan kurbanlığı yakalama çalışmaları diğerlerinden farksızdı ancak sonrasında yaşananlar korkunçtu. 

Yakalandıktan sonra sakinleştirilip kesilen boğanın başı yere sürter halde bir traktörün vincine takılarak trafiğin ortasından 1 kilometre uzaklıktaki kesim yerine götürüldü. Üstelik bu hayret veren manzaraya müdahale eden hiçbir yetkili çıkmadı.

Sivas’ta Ata Sanayi Sitesi içerisinde kesim yapılmak için getirilen 7 hisselik boğa, zincirini kopartarak kaçınca caddede kovalamaca başladı. Bir teknoloji ürünü satılan bir marketin camını kıran boğa Kongre Lisesi’nin bahçesine girdi. Burada kıstırılan boğayı yakalamak için sahipleri polisten yardım istedi. Belediye Hayvan Barınağı’ndan çağrılan görevliler uyuşturucu iğne attı ve sakinleşen boğa yakalandı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

aa_picture_20141004_3447930_web.jpg

KORKUNÇ MANZARA! KESİLEN HAYVAN 1 KİLOMETRE GÖTÜRÜLDÜ

Okul bahçesinde kesilen boğa, getirilen bir traktörün vincine takılarak , yaklaşık bir kilometre uzaklıkta olan kaçtığı yere götürüldü ve burada yüzülüp eti sahiplerince paylaşıldı.

"ZARAR VERMEDEN YAKALAYABİLDİK"

Kurbanlık boğanın hissedarlarından Yılmaz Coşkun, "Kesim yapacağımız dükkana bağlamıştık zinciri kopardı kaçtı. Kongre Lisesi’nin bahçesine geldi. Belediyeden arkadaşlar gelip bize yardımcı oldu. Yakaladık ve kestik. Bizi yaklaşık 2 saat uğraştırdı, peşinden koşturdu. Bu sırada da bir esnafımızın dükkanının camına zarar verdi. Neyse ki fazla zarar vermeden yakalayabildik" dedi.