BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

Reza Zarrab'ın boğazdaki yalısı olay olmuştu malı mülkü gitti

Reza Zarrab'ın mal varlığı listesinde boğazdaki yalıların ayrı bir yeri var. Milyon dolarlık olan bu yalı daha önce aykırı tadilat ile gündeme geldi. Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş'e verdiği yalıyı geri almıştı.

Abone ol

Reza Zarrab'ın el konulan mal varlığı listesinde emlakları dikkat çekiyor. Onlar içinde eşi Ebru Gündeş'e hediye ettiği ikiz yalıların ayrı bir yeri var. Reza Zarrab daha sonra Gündeş'ten o yalıları geri almıştı.

Reza Zarrab'ın Kanlıca'daki ikiz yalıları yasaya aykırı tadilat ile medyanın gündemine yansımış ve haber olmuştu. Tarihi yalıya kaçak kat çıkan Reza Zarrab bununla da yetinmemiş iki yalı arasındaki boşluğa asansör kondurmuştu.

Reza Zarrab'ın İstanbul Boğaz'ında Kanlıca'da bu ikiz yalılarının dışında Kandilli'de de bir köşkü bulunuyor. Emlak ve gayrimenkul zengini de olan Reza Zarrab'ın Büyükçekmece'de 47 adet dairesi var. 1 milyon 850 bin değerindeki yazlık evi ve İstanbul'da 4 milyon liralık daireleri olan Reza Zarrab, Bakırköy'de de üç süper lüks dairesi ve Metroport Busidence Plaza'da iki ofis katı almıştı.

Reza Zarrab'ın serveti ne kadar el konulan mal varlığı ve şirketleri

Ebru Gündeş'in mal varlığına el konuldu mu?