BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Resmi araca şarapnel isabet etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da devam eden çatışmalardan seken şarapnel parçaları, Hükümet Konağı bahçesindeki...

Abone ol

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da devam eden çatışmalardan seken şarapnel parçaları, Hükümet Konağı bahçesindeki resmi araca isabet etti.
PYD kontrolündeki Rasulayn ve El Nusra kontrolündeki Tel Halef’te yaşanan çatışmalar, gün boyu aralıklarla devam etti. Ceylanpınar’ı da tehdit eden çatışmalardan seken kurşun ve şarapnel parçaları, zaman zaman ilçeye isabet etti.
İlk şarapnel parçaları, Ceylanpınar’ın dışında bulunan Akrepli bölgesine düşerken, devam eden çatışmalarda bu kez Hükümet Konağı bahçesindeki bir resmi araç isabet aldı. Vatandaşların da bulunduğu esnada gelen şarapnel parçası aracın camını patlatırken, herhangi bir yaralanan olmadı.
Görgü tanıkları, ilk önce şiddetli bir patlama, ardından da şarapnel parçalarının geldiğini ifade ederek, bu durumun devam etmesi durumunda vatandaşların daha da ciddi zararlar görebileceğini söyledi.
(İHA)