BIST 10.086
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.394,41
HABER /  DÜNYA

Rengi anlaşılamayan elbiseye bakın ne oldu!

İnternete konulan fotoğrafıyla tüm dünyayı hangi renk olduğu sorusunun yanıtını bulmaya iten ‘elbise’nin altın-beyaz versiyonu yapıldı.

Abone ol

'Swiked' adlı 21 yaşındaki İskoç şarkıcı Caitlin McNeill tarafından Tumblr'da yayınlanan ve sosyal medyada kıyameti koparan elbise fotoğrafı dünyayı 'hangi renk olduğu konusunda' resmen ikiye bölmüştü.

Geçen hafta internete konulan fotoğrafıyla tüm dünyayı hangi renk olduğu sorusunun yanıtını bulmaya iten ‘elbise’nin altın-beyaz versiyonu yapıldı.

beyaz-elbise1.jpg
Sosyal medya kullanıcıları renk konusunda ikiye bölünmüş, bir kısmı siyah-mavi, bir kısmı altın sarısı-beyaz olduğunu söylemişti,

Roman Originals Kreatif Direktörü Ian Johnson, fotoğrafın kartopu etkisiyle tüm dünyaya yayılmasının ardından renginin siyah-mavi olduğunu açıklamış, “Ancak bu tartışmanın ardından altın ve beyaz renklerinde versiyonunu da yapmaya karar verdik” demişti.

elbise.jpg

Sınırlı sayıda üretilen ‘altın sarısı-beyaz’ elbise, bugün online alışveriş sitesi e-Bay’de açık artırmaya girecek. Geliri ise İngiliz yardım kuruluşu Comic Relief’e bağışlanacak.

Üretici firma Roman Originals’ın sözcüsü Daily Mail’e yaptığı açıklamada, interneti ikiye bölen elbisenin, altın sarısı-beyaz versiyonuyla dünyanın en çok istenen elbisesi olabileceğini söyledi.

beyaz-elbise3-684x1024.jpg