BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  DÜNYA

Referandum istemiyorlar, çünkü...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, referandum uygulamasını Türk halkına çok görenler olduğunu belirterek, "Çünkü halkın değerle...

Abone ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, referandum uygulamasını Türk halkına çok görenler olduğunu belirterek, "Çünkü halkın değerlendirmelerine güvenmiyorlar" dedi.
Şahin, Gezi Parkı konusundaki referandum önerisine yönelik tepkilerle ilgili twitterdan değerlendirmelerde bulundu. ’Haydi referandum, halk karar versin’ dediklerini belirten Şahin, "Ne karar verirse versin halkımıza güveniyoruz. Referanduma karşı çıkan eski vesayet zihniyeti. Onlar "hayır, halk adına biz karar vereceğiz" demek istiyorlar. Milletin sağduyusuna, ferasetine ve itidaline güvenmiyorlar" ifadelerini kullandı. Halkın her şeyi sağduyusu, feraseti ve itidali ile sessizce değerlendirdiğini belirten Şahin, "Kimin neyi, ne niyetle düşündüğünü halkımız iyi görüyor. Başka ülkelerde görünce hayran oldukları referandum uygulamasını halkımıza çok görüyorlar çünkü halkın değerlendirmelerine güvenmiyorlar" dedi.
(İHA)