BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,52
HABER /  DÜNYA

Recep Sert kontrollü uyandırılacak

Türkiye’nin beşinci tam yüz nakli gerçekleştirilen İnegöllü Recep Sert’in babası Cafer Sert, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamınd...

Abone ol

Türkiye’nin beşinci tam yüz nakli gerçekleştirilen İnegöllü Recep Sert’in babası Cafer Sert, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Şu an uyutulan hastanın ise yarın kontrollü uyanması sağlanacak.
Silahını temizlerken yüzüne isabet eden kurşunla tanınmaz hale gelen Recep Sert’in (26) babası Cafer Sert’ten hastanın durumuyla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, baba Sert’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, yüz nakli yapılan oğlu Recep Sert için acil şifalar diledi. Hastayla ilgili gerek kurum, gerekse şahsı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Aktaş, “Tüm dualarımız Recep ile birlikte. Kardeşimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Ameliyatın başarılı geçmesini ve İnegöl’e sağ salim dönmesini bekliyoruz" dedi.
Baba Cafer Sert ise, böyle zor bir günde kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Başkan Aktaş’a teşekkür etti. Cafer Sert, doktorların sağlık durumu iyi olan oğlunun dokularla ilgili bir sıkıntısı olmadığını söylediğini, Recep’in genel durumunun iyiye gittiğini ifade etti. Şu an uyutulan ve genel durumu gayet iyi olan hastanın, yarın kontrollü uyanması sağlanacak.
(İHA)