BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Real’in gözü korktu

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Devler Ligi Yarı Finalinde eşleştikleri Bayern Münih ile oynayacakları maçların çok zorlu geçe...

Abone ol

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Devler Ligi Yarı Finalinde eşleştikleri Bayern Münih ile oynayacakları maçların çok zorlu geçeceğini söyledi.
Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Bayern Münih ile eşleşen Real Madrid’de, teknik direktör Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu. Ancelotti, Bavyera ekibinin teknik direktörü Guardiola’dan övgüyle bahsetti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalarak büyük sürpriz yaptığını belirterek, “Atletico Madrid bu yıl fantastik bir sezon geçiriyor. Chelsea ile eşleştiler ve ikisi de eşit güçte takımlar. Bu karşılaşma dengeli geçecektir. Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde kimse kimseden üstün değil. Dengeli maçlar olacaktır” dedi.

"HARİKA BİR TAKIM"
Devler Ligi Yarı Finali’nde eşleştikleri Bayern Münih hakkında Ancelotti, şu açıklamalarda bulundu:
“Guardiola dünyanın en iyi antrenörlerinden biri. Bayern Münih harika bir takım. Onlara karşı yarı finalde oynamak hiçte kolay olmayacak. Ama bizde Real Madrid takımıyız ve bu da unutulmamalı. Bizimle oynamak onlar için de zor olacak. Çünkü biz Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyoruz. Bunu başarmak için Bayern’de dahil, herkesi yenmek zorundayız” diye konuştu.
Madrid ekibinde sakatlığı süren yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun en yakın sürede sahalara döneceğini dile getiren İtalyan Teknik Adam, Portekizli futbolcunun Bayern Münih maçlarına kadar en üst seviyede hazır olacağını söyledi.
Ancelotti, Borussia Dortmund deplasmanında aldıkları mağlubiyet için o maçta akıllarında sadece yarı finalin olduğunu belirterek, bu düşünce sebebiyle Signal İduna’da mağlup olduklarını dile getirdi.

BALE İDDİALI
Öte yandan, Madrid ekibinin astronomik bir rakamla transfer ettiği Gareth Bale ise yine Almanların en büyük takımlarından biriyle eşleştiklerini ama Bayern Münih’i bir başka Alman takımı Dortmund gibi saf dışı bırakacaklarını söyledi.
(İHA)