BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Realden Ronaldoya rekor teklif

Real Madrid, M.United’ın süperstarı Christiano Ronaldo için rekor bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Real'in 22 yaşındaki oyuncuya teklif etmeyi düşündüğü rakamın şimdiye kadarki bütün transfer rekorlarını alt üst edeceği konuşuluyor.

Transferde dünya rekoru 71 milyon euroyla 2001 yılında Juventus'tan Real'e gelen Zinedine Zidane'a ait. Real Madrid, Ronaldo'yu kadrosuna katmak istiyorsa bu rakamın çok çok ötesine geçmek zorunda kalabilir çünkü Portekizli oyuncunun peşinde olan bir diğer İspanyol devi,Barcelona.

Manchester United, ısrarla, Ronaldo'nun hiç bir fiyat karşılığında satılık olmadığını açıklıyor. Fakat Portekizli oyuncunun kendisiyle ilgilenen kulüpler hakkında hiçbir olumsuz yorum yapmaması United yöneticilerini bir takım önlemler almaya zorlayacak En azından Ronaldo'ya haftalık 150 000 euroluk bir anlaşma yapmak zorunda kalıcaklar ki bu da oyuncuyu Rooney ve Ferdinand'la beraber kulübün ödeme listesinde bir numaraya çıkarıyor.

Barcelona ve Real Madrid'in Ronaldo'yu alabilmek için nasıl rakamlara çıkacağı şimdiden spor dünyasında büyük merak uyandırıyor.İlerleyen günlerde daha da şaşırtıcı tekliflerle karşılaşabiliriz.

Kaynak: www.futbolarenasi.com