BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  RAMAZAN

Ramazan etkinliklerinde Bakırköy'de neler var?

İncirli E-5 kenarındaki Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda gerçekleşecek konser saat 21.30’da başlayacak.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Botanik Park Ramazan etkinlikleri bu akşam(28.6.2014-Cumartesi) Belkıs Akkale yönetimindeki Bakırköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konseriyle start alacak.

İncirli E-5 kenarındaki Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda gerçekleşecek konser saat 21.30’da başlayacak.

Belkıs Akkale yönetimindeki Bakırköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konserinden önce saat 21.00’de Hayal Bahçesi 2014 sahnelenecek.

Botanik Park Ramazan Etkinlikleri kapsamında yarın(Pazar) saat 21.00’de orta oyunu, 21.30’da Ferahnak konseri, 22.30’da da Aylin Aslım konseri yer alacak.

Öte yandan Bakırköy Belediyesi , Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi Bahçesinde, Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verecek. “Her gün bir mahallede iftar yemeği” kapsamında bu akşam Zuhuratbaba Top Sahası, yarın da Abdullah Cömert Parkı’nda iftar yemeği sunulacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.Bülent Kerimoğlu mesajında,“Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ayın Bakırköylülere, ulusumuza ve bütün dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim.” dedi.