BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,24
ALTIN 2.448,74
HABER /  GÜNCEL

Radyoda buz kesen itiraf

'En sıradışı en farklı tatları' anlatın diyordu radyo spikeri. Bu çağrıya uyan bir dinleyicinin anlattıkları herkesi şoke etti.

Abone ol

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre Teesside'daki TFM'nin sunucusu Graham Mack, dinleyicilere, bugüne kadar yedikleri en sıradışı şeyleri anlatmaları çağrısında bulundu.

Telefonlara sarılan dinleyiciler, salyangozdan deniz kestanesine, maymun beyni ve ata kadar denedikleri 'farklı tatları' anlattılar.

İNSAN ETİ YEDİM

Ancak dinleyicilerden bir kadın telefonda insan eti yediğini söyleyince tam bir şok yaşayan Mack, nasıl cevap vereceğini bilemedi. Anthea adlı kadın, "İnsan eti yedim" diyerek, çocukken Afrika'da yaşladıklarını, sürekli bir kasaptan alışveriş yaptıklarını anlattı.

KASAP KÜÇÜK SİYAH KIZLARI KESİYORMUŞ

Kasaptaki etlerin tadının aniden değişerek çok daha iyi hale geldiğini söyleyen kadın, İngiltere'ye döndüklerinde kasabın, küçük siyah kızları kesmekten tutuklandığını öğrendiklerini söyledi.

Kadının cevabının ardından stüdyo bir anda buz keserken, arkadan "bu korkunç birşey" sesi işitildi. Programı hayretler içinde kapatan sunucu, kadını da "gecenin galibi" ilan etti.