BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Radyo sahibine maganda saldırısı

Radyo sahibi Sabri Demirdöğen, villasının bahçesinde içki içenleri uyarırken saldırıya uğradı. Olayı balkonda izleyen İnge Demirdöğen havaya ateş açarak eşini kurtardı.

Abone ol

Demirdöğen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Demirdöğen, Küçük Çamlıca’daki villasının bahçesinde içki içen 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganların 4 metre yüksekliğindeki istinat duvarından ittikleri 63 yaşındaki Demirdöğen’in omurgası kırıldı. Sabri Demirdöğen’in eşi İnge Demirdöğen, tabancayla havaya ateş ederek saldırganları kaçırdı.

GÜRÜLTÜYLE UYANDILAR

İstanbul Fm, My Radio, Radyo 34, SD Müzik Şirketlerinin bulunduğu Demirdöğen Şirketler Grubu’nun sahibi Sabri Demirdöğen, pazar günü 04.00 sıralarında, demir bariyerleri kaldırarak villasının bahçesine girip içki içen 5 kişinin çıkardığı gürültüye uyandı. Demirdöğen 155 polis imdat’ı aramasına rağmen ulaşamadı. Bu arada 25-30 yaşlarındaki 5 kişi, araziyi terk etmelerini isteyen güvenlik görevlisi Tuncay Tuna’yı dövdüler.

Müdahale etmeye çalışan Sabri Demirdöğen’i de tartaklayıp, 4 metre yükseklikteki istinat duvarından ittiler. Sabri Demirdöğen, bir saldırganla beraber sırt üstü beton zemine düştü. Kavgayı balkondan gören İnge Demirdöğen, tabancayla havaya ateş açınca saldırganlar, harf grubu tam olarak alınamayan 34 K.. 50 plakalı siyah otomobille kaçtılar. Saldırganlar kaçtıktan sonra da 155 Polis İmdat telefonunu aramaya devam ettiklerini söyleyen İnge Demirdöğen, ‘Sürekli, ‘Hatlarımız dolu’ diye otomatik yanıt sisteminden cevap aldık. Sonunda vazgeçip ambulans çağırdık. Hastane polise haber vermiş. Ambulansla birlikte polis de geldi’ dedi. Sabri Demirdöğen ve 27 yaşındaki güvenlik görevlisi Tuncay Tuna Özel Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 7 gün işgöremez raporu alan Tuncay Tuna taburcu edildi. Omurgası kırılan Sabri Demirdöğen’in tedavisi sürüyor.

İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi de olan Sabri Demirdöğen, ‘Neyim varsa satıp Almanya’ya gitmeyi düşünüyorum. İl Genel Meclisi üyesi bile polise ulaşamıyorsa, polis güvenliğini sağlayamıyorsa vatandaş nasıl ulaşacak, güvenlik nasıl sağlanacak. Ben o saldırganları da suçlamıyorum. Emniyet telefonu açsa, gelse, bunlar olmayacaktı’ dedi.

İŞİMİZ ALLAH’A KALMIŞ

6 ay yatarak tedavi görmesi gereken Sabri Demirdöğen, ‘İstanbul Emniyet Müdürü MOBESE projesi için İl Genel Meclisi’ne geldiğinde ABD’ye yaptığı bir ziyareti anlatmıştı. Amerikan polisi neden İstanbul’da suç bu kadar az diye sormuş. Emniyet Müdürü de ‘Bilmem’ diye yanıtlamış. Amerikalı polis de ‘Müslüman olduğunuzdan’ diye yanıtlamış. Emniyet müdürü bunu bize projesini sunarken anlatıyordu. Yani işimizin Allah’a kaldığını söylüyordu’ diye konuştu.

Kaynak : HÜRRİYET