BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Milletvekili Börü'nün şov günü!

Ulaştırma Bakanı Yıldırım'ın, eşi'nden ayrı yemek yemesini "Benim kocam yapsa gözünü morartırdım" şeklinde yorumlayan bayan milletvekiline ilginç hediye!

Abone ol

Ulusal basında, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın, eşi Semiha Yıldırım'dan ayrı yemek yerken yayınlanan fotoğraflarını değerlendirirken, "Benim kocam yapsa gözünü morartırdım" dediği iddia edilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü'ye boks eldiveni hediye edildi.

Börü ayrıca Yetiştirme yurdunda gençlere kendi eliyle çiğ köfte yoğurup yedirdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, bugün akşam ışıklandırılan Muharrem Gülergin Stadı'nda Adana Valiliği'nce gerçekleştirilen 119 amatör kulübe malzeme yardım dağıtım törenine katılan Milletvekili Börü'ye bir sürpriz hazırladı. Malzeme ve kupa dağıtım töreni sonrası şehirden iki çift kırmızı renkli boks eldiveni getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Durak, "Evde lazım olur.

İki çift aldım. Biri de eşinize lazım olabilir" diyerek Milletvekili Börü'ye hediye etti. Börü de, gülerek eldivenleri giyerken, ilk denemeyi de Başkan Durak'a yumruk uzatarak yaparak, "Bu hediyeyi evimin en müstesna köşesinde saklayacağım. Çok güzel bir hediye" derken, medyaya yansıyan olayla ilgili olarak da, "Ben o konuşmayı espri amacıyla yaptım. Kesinlikle böyle bir kadın değilim. Eşime sevgim ve saygım sonsuz" şeklinde konuştu.
Başkan Durak ve Milletvekili Börü, tören sonrası Vali Cahit Kıraç'la birlikte stattan ayrıldı.