BIST 10.155
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.394,91
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Quasar İstanbul satışa çıkıyor!

Quasar İstanbul, alıcıları ile buluşmayı bekliyor.

Abone ol

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un en değerli arazilerinden Mecidiyeköy'deki tarihi likör fabrikası arazisinde gerçekleştirdiği yeni kültür, sanat ve moda merkezi karma projesi Quasar İstanbul, satışa çıkacak.

23 bin 700 metrekare Arazi üzerine 500 milyon İsviçre Frangı Yatırım ile gerçekleştirilecek olan lüksün yeni merkezi Quasar İstanbul'da; Otel, Rezidans, Ofis, mağaza ile kültür sanat moda merkezi olarak hayata geçirilecek tarihi likör fabrikası yer alacak. Dünyanın en ünlü 5 yıldızlı Otel zincirlerinden Fairmont Hotels, Türkiye'deki ilk oteli ve Ofis bölümü ile Quasar İstanbul'da yer alacak.

75 ile 765 metrekare arasında değişen257 Konut ile 58 ofis ve 4 bin 300 metrekare sosyal alandan oluşacak Quasar İstanbul; 2015 yılının son çeyreğinde en ‘iyi'lerin ve ‘ilk'lerin merkezinde yaşamak isteyenlere teslim edilecek.

Quasar İstanbul'da rezidansların metrekaresi 6 bin dolardan başlayarak 11 bin dolara kadar yükseliyor

23 bin 700 metrekare Arazi üzerine konumlandırılan Karma Proje Quasar İstanbul,189 bin 620 metrekaretoplam İnşaat alanında75 ile 765 metrekare arasında değişen257 Konut ile 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağazanın yer aldığı toplam 4 bin 300 metrekarelik sosyal alan katından oluşacak.Türkiye'deki lüks kavramını Avrupa'nın lüks anlayışıyla birleştirerek bir düş merkezini hayata geçiren Quasar İstanbul; dünyada 20 ülkede 66 oteli bulunan ünlü 5 yıldızlı otel ve Rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels'i Türkiye'ye getiriyor. Quasar İstanbul; Quasar Rezidans, Fairmont Quasar İstanbul, Fairmont Quasar Rezidans, Fairmont Ofisleri, kültür-sanat-moda merkezi olarak hayata geçirilen tarihi likör fabrikası, çınar korusu ve en yüksek satış ofisi ile İstanbul'a ayrıcalıklı bir dünya sunacak.

Projede 1930 yılında Fransız mimar Robert Mallet Stevens'ın Fransa dışında tasarladığı tek Türk yapısı özelliğine sahipfabrika, mimar Emre Arolat tarafından tarihi dokusuna ve tasarımına sadık kalınarak yeniden inşa edilecek. 84 bin 301 metrekaresatılabilir alana sahip.

Quasar İstanbul, Fairmont Hotel ve Quasar'ın rezidans bölümü olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Beş yıldızlı otel konforuna sahip Quasar Rezidans, sıra dışı tasarımları ile dünyada adından söz ettiren iç mekan tasarımcısı Marcel Wanders tarafından tasarlanıyor. Ayrıcalıkların Quasar'ı için bir hayal dünyası oluşturan ve yurtdışında tasarımları ile birçok ödül kazanan Hollandalı tasarımcı Wanders, Quasar İstanbul'da ev sahiplerinin istekleri doğrultusunda özel tasarımlar da gerçekleştirecek. Ayrıca Quasar İstanbul projesi; Quasar Rezidans'ta yer alacak olan Marcel Wanders'in tasarladığı 5 bin 789 metrekarelik özel kat bahçeleri ile şehrin merkezinde yeşil ve lüksü bambaşka bir konseptle misafirlerine sunuyor.

Quasar İstanbul İletişim Bilgileri;

Telefon: 444 7 123

Web:www.quasaristanbul.com