BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,90
HABER /  GÜNCEL

Quaresma'ya antrenmanda arı şoku!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'yı antrenmanda arı soktu

Abone ol

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında yıldız oyuncu Queresma'yı arı soktu. Queresma'ya amonyaklı bez ile tedavi uygulandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasında sürdüren Beşiktaş çalışmalarına yapılan gündüz antrenmanıyla devam etti. Tegelen'deki Sport Irene sahasında yapılan antrenmana, milli takım kampına katılmak üzere İstanbul'a giden İsmail Köybaşı katılmadı. Teknik Direktör Carlos Carvalhal, antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yaparak, dünkü Ergotelis maçında yapılan hataları aktardı. Carvalhal'ın toplantı sonunda ise Ekrem ile başbaşa görüşmesi dikkati çekti. Futbolcular antrenmana, top sürme çalışması ile başladı.

Daha sonra yarı sahada adam geçerek şut çalışması yapan siyah-beyazlı oyuncular, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Antrenman sonunda Carvalhal, Hilbert, Sidnei, Egemen ve Tanju dörtlüsüne savunmada nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlı malzemeciler ile dörtlü savunmayı birlikte oynatan Carvarhal, burada savunmada tek çizgi de duruş ile birlikte ileriye çıkışın nasıl olması gerektiği konusunda futbolculara uyarılarda bulundu. Teknik direktör Carvalhal'in, dünkü maçta özellikle milli takıma gidecek olan oyuncuları izlemek istemesi nedeniyle Ergotelis karşısına farklı bir on bir çıkardığı ifade edildi. Öte yandan, bugünkü antrenmanda yıldız oyuncu Queresma'yı arı soktu. Queresma'ya amonyaklı bez ile tedavi uygulandı.  

BEŞİKTAŞ'TAN SOMALİ'YE YARDIM

Beşiktaş kulübünün, Somali'de yaşanan açlık ve kıtlık sefaletine duyarsız kalmayarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını destekleme kararı aldığı ifade edildi. Buna göre, Beşiktaş kulübü ve futbolcular kendi aralarında para toplayıp Somali'ye Kızılay vasıtasıyla yardım yollayacak. Beşiktaş ayrıca, yarın oynanacak Otelul Galati maçına yetişmesi durumunda ''Somali'yi unutmayalım'' yazılı pankart ile çıkacak.  

BEŞİKTAŞ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI YARIN

Beşiktaş Hollanda kampı çerçevesinde ikinci hazırlık maçını yarın Romanya ligi şampiyonu Otelul Galati ile oynayacak. Eindhoven yakınlarındaki Duerne kentinde oynanacak karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak.