BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
GÜNCEL

Ptt Kargo reklam filmi

1840 yılında Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yaygın, güvenilir ve kaliteli hizmetlerini ülkenin dört bir yanına ulaştırıyor.

Bir dünya markası olma hedefiyle faaliyetlerini her geçen gün daha da geliştiren Şirket, ürün ve hizmetleriyle vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.

PTT A.Ş., kargo alanındaki faaliyetlerini PTT Kargo markasıyla yürütürken PTTBank ile müşterilerinin bankacılık işlemlerini gerçekleştiriyor. Ülkemizde başka hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı 174 yerleşim yerinde “Pttmatik”lerle hizmet sunuluyor. Şirket’in 2012 yılında kurulan ve Türkiye’de bir ilke imza atan e-ticaret sitesi ePttAVM.com ise bugün sayısı 5 bine yaklaşan tedarikçinin 7 milyonu aşkın ürününü yaklaşık 2 milyon üyeyle buluşturuyor. PTT A.Ş.’nin mobil iletişim markası Pttcell, yüksek kaliteli hizmetlerini avantajlı ve hesaplı tarifelerle müşterilere sunuyor. Şirket, filateli alanında ise dünyada çok az örneği bulunan Kişisel Pul hizmetiyle posta gönderilerine ayrı bir renk ve değer katarken anıları ölümsüzleştiriyor.

Sitene Ekle
Etiketler
ptt