BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Psikolojimi bozdu deyip bıçakladı

İstanbul Ataşehir'de özel bir tıp merkezinde psikiyatri uzmanı olarak çalışan Uğur Yakın, kendisini takip eden bir kişi tarafından otomobilinin içinde bıçaklandı.

Abone ol

Vatandaşlarca yakalanıp polise teslim edilen zanlının, "Uğur Yakın askerdeyken komutanımdı. Benim psikolojimi bozdu ve takip edip bıçakladım" dediği iddia edildi.

Olay, Örnek Mahallesi 35. Cadde üzerindeki Özel Doruk Tıp Merkezi'nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Doktor Uğur Yakın, iş yerinden çıkıp otomobiline doğru giderken, kendisini uzun süredir takip eden Barış D. tarafından bıçak zoruyla durduruldu. Otomobile bindirilen Uğur Yakın, burada bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan doktora, çalıştığı tıp merkezinde ilk müdahale yapıldı. Doktor Uğur Yakın, daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi. Olaydan sonra kaçmaya çalışan Barış D. ise vatandaşlarca yakalanarak polise teslim edildi. Boğuşma sırasında elinden hafif yaralanan zanlının ifadesinde, "Uğur Yakın yedek subayken komutanımdı. Askerde benim psikolojimi bozdu. Bende takip edip bıçakladım" dediği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.