BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Protokol Ankara görücüye çıktı

Çukurambar’da inşa edilen Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı.

Abone ol

Başkent’in cazibe merkezlerinden Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı.

Ender İnşaat ve Ebced İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Protokol Ankara satış ofisinde inşaat tamamlandıktan sonra gerçekleştirilen lansmana Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Sinan Aygün'ün yanı sıra çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Lansmanda konuşan proje ortağı Ebced İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akgül, Ankara'nın hızla kabuk değiştirerek, gri kent kimliğinden, memur şehri hüviyetinden sıyrıldığını ifade etti.

Ankara'nın savunma sanayisinden, tıbbi malzeme sektörüne kadar çok sayıda sektörde Türk sanayisinin en önemli merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Akgül, "Biz inşaat sektörü temsilcileri bu büyümenin en önemli aktörlerinden biriyiz. Gelişmiş ülke temsilcilerinin bile hayranlıkla izlediği birbiri ardına yükselen konut ve ofis projelerimiz hem prestijli yaşamın kapılarını açıyor, hem de kent ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlıyor" dedi.

Başkent iş dünyasının Ulus ve Kızılay'ın ardından Gaziosmanpaşa, Tunalı civarı, Cinnah, Yıldız, Balgat gibi semtlerdeki apartman dairelerinde süren yolculuğunun artık Ankaralı'ya yakışır iş merkezlerinde son bulmaya başladığını belirten Akgül, şöyle devam etti.

"Önceki senelerde bildiğiniz gibi apartman dairelerinde büyük işlere imza atılırdı. Evet, kabul edelim ki samimi bir ortamda iş yapılıyordu. 3+1 dairelerin salonları toplantı, mutfakları yemek, odaları da makam odası olarak kullanılırdı. Ancak bu durum iş yerlerinin prestijini oldukça olumsuz etkiliyordu. İş dünyası kalitenin ve prestijin ne kadar önemli olduğunun farkına vardı ve bu farkındalığa uygun iş merkezleri üretilmeye başladı. Biz de iş dünyasının ağırlıklı olarak tercih ettiği Çukurambar'ın en gözde noktalarından birinde Protokol Ankara'yı hayata geçirdiğimiz için onurluyuz, gururluyuz. Ankara ve Ankaralı bunu fazlasıyla hak ediyor."

"Protokol Ankara kavşağı"

Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman ise birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri sayesinde Ankara'nın yavaş yavaş iş dünyasının da merkezi olma yolunda ilerlediğini bildirdi.

Projenin Ankara'nın en önemli lokasyonunun, en güzide noktasında yer aldığının altını çizen Duman, proje sayesinde Çukurambar'ın Konya yoluna çıkış noktasının bundan sonra "Protokol Ankara" kavşağı olarak anılacağını ifade etti.

Protokol Ankara'nın iş dünyasının hızına hız katacağını bildiren Duman, şöyle devam etti:

"Her yere kolay ulaşım sağlanan konumdaki Protokol Ankara'da iş hayatının hızı kesilmesin diye toplam 6 asansöre yer verdik. Konumu itibariyle iş dünyasına konfor ve prestij katacak Protokol Ankara'da 65 metrekare ile 650 metrekare arasında değişen ofislerin yanında 24 bin metrekare inşaat alanına sahip mağazalara da projede yer vereceğiz. Toplam 58 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Protokol Ankara'da ofislerin her ihtiyacına cevap verecek çözümler ürettik. Birbirinden farklı ölçülerde toplantı salonları kurguladık. İşyeri sahipleri bu salonlar sayesinde kendi ofisinde toplantı salonu ihtiyacı duymayacağı gibi, uzun süre diğer ofislerin toplantısının bitişini beklemek zorunda da kalmayacak. Protokol Ankara'da ayrıca güvenlik konusunda da standart anlayışın ötesinde bir kurgu tasarladık. 7/24 uzman güvenlik personeli, kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemi, yangın ve duman algılama alarmı ile ofislere üst düzey güvenlik sağlanacak. Protokol Ankara, misafirlere protokol usulü bir karşılamanın yapılacağı resepsiyonundan, iki farklı VIP giriş çıkış kapısına sahip yüksek araç kapasiteli otoparkına kadar verdiği çok sayıda hizmetle, iş dünyasına yeni soluk katacak. Bu ayrıcalıklı hizmetlere sahip olmak isteyen tüm sektörleri Protokol Ankara'ya bekliyoruz."